Jump to content
IGNORED

True detective

mammy two shoes

Recommended Posts

Posted

u tom slucaju, nevjesto je vodio pricu o odri

Posted

Gde da se i ja upišem u knjigu razočaranih?  :lol:

Posted

u tom slucaju, nevjesto je vodio pricu o odri

Heh, u pravu je, ja sam sve epizode odgledao u cugu (u dva-tri dana) i na te detalje o Odri nisam ni obratio pažnju :)

Posted

Neko reče da ovo podseća na Lost. Pa recimo da je otprilike to taj osećaj :lolol:

:thumbsup:

ja sam zadovoljan! :)

Posted (edited)

... 

Edited by McCabe
Posted

Можда му је речено "са врха" да привуче пажњу на себе.  -_-

00:43:58,790 --> 00:44:01,758

In the meantime, the State

Attorney General and the FBI

533

00:44:01,793 --> 00:44:04,594

have discredited rumors

that the accused was in some way

534

00:44:04,629 --> 00:44:08,633

related to the family of

Louisiana Senator Edwin Tuttle.

:fantom:

Posted

Ali scena kad je Marti zaplakao! :Hail:

Ko nije pustio suzu - nije muško!

Posted

Ali scena kad je Marti zaplakao! :Hail:

Ko nije pustio suzu - nije muško!

Ono kad su mu dosli u posetu? Ne znam, ja sam tu ucitao pokusaj manipulacije.

Posted

Tu mu je pala maska, po prvi put..

Posted

nešto razmišljam--šta je Marti v.2012 hteo da kaže onim komentarom da mu je rešenje slučaja sve vreme bilo pred nosom? ako se dobro sećam, rekao je to direktno referirajući na slučaj, a uopšte ne mogu da skapiram na šta je mislio s obzirom na to da je razgovarao sa detektivima pre ingenioznog otkrića babinog moleraja. Ledu im je se vreme bio pred nosom? ne zvuči uverljivo...

Posted

Inače, meni je sve vrlo stabilno. Manmade zlo u seriji počiva na verskom fanatizmu, brutalnom zlostvaljanju dece i prostom skretanju sa uma. Erol je na tromeđi sve tr komponentet i to e najmwačnija tačka predivne Luizijane u čije srerdište moraju da siđu Marti i Rast. 

Hepiend nisam očeivao. Meni je to jak obrt. 

Posted

nešto razmišljam--šta je Marti v.2012 hteo da kaže onim komentarom da mu je rešenje slučaja sve vreme bilo pred nosom? ako se dobro sećam, rekao je to direktno referirajući na slučaj, a uopšte ne mogu da skapiram na šta je mislio s obzirom na to da je razgovarao sa detektivima pre ingenioznog otkrića babinog moleraja. Ledu im je se vreme bio pred nosom? ne zvuči uverljivo...

To ej bila opservacija o životu. Kad je ostao bez porodice, zaključio je da mu je bitna. U tom trenutku razgovora više je pričao o sebi. Slučajem se nisu bavili. 

Posted

Nije mislio na slucaj, nego na to sto se distancirao od porodice, a istovremeno imao ljubavnice, sve vreme ubedjujuci sebe da drzi stvari pod kontrolom. Na kraju je ostao sam..