Weenie Pooh Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Ma prvi kanal jeste blank za sada, ali na drugom i četvrtom ide neka glupava akcija, a na trećem Hunger Games sa španskim dubom :D Ne miriše na dobro u svakom slučaju... uzdamo se u strpljivog Calaveru <_<
Takeshi Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 meni radi ovde, upravo se zavrsava neka akcija koja je u rasporedu.
Weenie Pooh Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 (edited) Syme, vidiš iznad (crne) slike da ti piše Stream 1, Stream 2, itd.? Pa klikni na 2 ili 4, dobićeš odjavnu špicu filma o kom Takeshi priča, klikni na 3 i dobićeš španske Hunger Games. "Stream not found" ti je opcija 1. Nisam nešto ubeđen da je to to, otkud znam... Opa, ipak jeste - sad izašla najava. Edited March 10, 2014 by Weenie Pooh
Takeshi Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 nije prvi stream, drugi ili treci. ali, secka i musavo je, mislim da ne zelim da userem finale gledajuci ga ovako.
Calavera Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Ni ja nisam nasao nista bolje za sad, upravo istrazujem.
Weenie Pooh Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 To sad kad ste vas dvoje seli i zagušili stream, pre 10 minuta je išlo relativno OK <_< Ajmo Calavera, daj neki bolji stream. Ako neko zna na kom od milion filmon kanala ide HBO, recite (mada ja bih rekao ni na jednom). Sherlocka smo tamo gledali u HD-equivalentu i bez seckanja...
Weenie Pooh Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Ovo je već negledljivo, seče svakih 5 sekundi. Ako neko ne iskopa neki bolji stream od ovog mog/Takeshijevog, ja bataljujem.
Calavera Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 (edited) dupli, brisite Edited March 10, 2014 by Calavera
Recommended Posts