Turnbull Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 (edited) Za ovo poslednje si u pravu, ali to sa navlačenjem fanova i word of mouth marketingom je obično radilo long term. Kad imaš jednu zaokruženu celinu od osam epizoda, ne vredi ti da ostavljaš trag of mrvica hleba u nadi da će te dovoljno ljudi pratiti sledećih pet godina. Moraš da im daš kvalitet sad i odmah, moraju da osete da im se isplatio emotional investment na kraju serije/sezone. Hoću da kažem, ako reakcija na finale ne bude dobra, džabe im sve i ko zna da li će biti druge sezone. Ako bude dobra, proglasiće i Pizzolata i Fukunagu za genijalce i nudiće im se sa svih strana za nove projekte. Sve je up in the air u zavisnosti samo od ove jedne epizode Ja u stvari ne mislim da je to rađeno namerno. Picolato je prosto mnogo hteo, mnogo započeo, razbacao je razne hintove ne toliko sa namerom pravljenja ko zna kakve misterije, nego sa gikovskom potrebom da utrpa sve svoje klinačne fascinacije u svoju prvu autorsku seriju. To je onda rekao bih više nehotično proizvelo ovaj efekat (sa Doni Darkom je slična stvar u pitanju, prvi film, gomila referenci, rekreiranje jedne skorašnje epohe - tamo 80ih, ovde 90ih, itd.) Edited March 9, 2014 by Syme
MayDay Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Od 2 do 3 je odličan termin, samo nađite dobar stream, da nije nešto gde će bilion njih da se nakači pa da svaki čas prekida... A za filmon nisam siguran, nešto se ne sećam da sam tamo viđao HBO. Yaayy!!
Cane Vukic Prebranac Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 15 burning questions for True Detective to answer tonight
morgana Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 da li da spavam ko covjek do 9 ujutru ili da gledam finale ko covjek u 3 ujutru? drzi me neizdrz :)
Hella Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 (edited) da li da spavam ko covjek do 9 ujutru ili da gledam finale ko covjek u 3 ujutru? drzi me neizdrz :) kakvo finale kad ima 9 epizoda http://www.imdb.com/title/tt2356777/episodes?season=1&ref_=tt_eps_sn_1 Edited March 9, 2014 by Hella
MayDay Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 da li da spavam ko covjek do 9 ujutru ili da gledam finale ko covjek u 3 ujutru? drzi me neizdrz :) Pa ostani da gledas sa nama, sa Vinkicom, Peti, Sajmom i sa mnom. :D
Hella Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 a smejete se onima što ustaju u dva da gledaju noleta i još imate hbo buržujčine
MayDay Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Aj Hela i ti da gledas sa nama. Evo ja pristavljam kafesitu svima.
Turnbull Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 pa čekj, jel u 2 il u tri? I bacite neki provereni potok.
Recommended Posts