March 7, 201411 yr očekujem nešto spektakularno u finalu, što niko dosad nije pretpostavio. Не бих да упадам у еуфорију, па да се разочарам нечим једноставнијим. У сваком случају, једва чекам.
March 7, 201411 yr Poduzi, ali zanimljiv text Devil’s Nests and Beer-Can Men: The Origins of 13 True Detective Set Pieces
March 7, 201411 yr Ako si u pravu, dodjem ti najbudjaviji buvljak sintetika nba dres po izboru. :) znaci, durantov jeftinjak s obe strane. moze?
March 7, 201411 yr Poduzi, ali zanimljiv text Devil’s Nests and Beer-Can Men: The Origins of 13 True Detective Set Pieces Sjajno! Zahvaljujem.
March 7, 201411 yr Ne znam zašto, Dvornik i ova pesma me podsećaju i na seriju i na vaše postove, Dvornik baš na Rastija (oči, pogled ?) Nemam vremena Brz je dan Brzo izgaram Što je sadReci mi da znam Daj što daš Što mi ne trebaBacit ću sve na koljena Možda znam A možda riskiram Daj što daš ref: Nemam pojmaŠto se događaI nemam znanjaDa bar pogađam Ja sam hipno-tizi-tizi-ran, O yeahJa sam hipno-tizi-tizi-ran, O yeah npr. u refrenu sam se direktno prepoznao... Edited March 7, 201411 yr by prezime
March 8, 201411 yr Kakvo ludilo od topika, od Cthulhua preko racionalizacije i mizoginije do analnog seksa i bombona, a evo došlo je vreme i za Now Playing segment
March 8, 201411 yr Doslo je vreme za predfinalnu tisinu i pretnju visemesecnim banom ako neko objavi komentar vezan za poslednju epizodu, a da nije u spoileru. :D
March 8, 201411 yr pogledao prvu epizodu, prve sezone. kakvo razjapljavanje vilice. odlično deluje. 10 u glavu za house of cards Edited March 8, 201411 yr by Ravanelli