January 19, 201411 yr Zajebali ste me da pogledam ovo <_<I ko sad da ceka iz nedelje u nedelju???Zajebi cekacu da izadje sve pa cu da gledam.
January 20, 201411 yr Gledao pre neki dan reprizu 1.ep. na HBO, sjajno, ne mogu da docekam nastavak...
January 20, 201411 yr Ima tih referenci koliko hoćeš. Po tempu i izvedbi, čini mi se da je ovo nekakav nenatprirodni naslednik Carnivalea. Njihovo okruženje kad voze me rasturi svaki put.
January 20, 201411 yr Ja nisam vernik crkve Sv. Žice, pa bih molila da mi se pojasne slike iz spojlera :)
January 20, 201411 yr Prvu sliku iz prvog spojlera sam previdela, a druga iz dečije sobe, je baš creepy.
January 21, 201411 yr Odgledao prve dve, odlično je, jedina zamerka - detektivi ne znaju da izguglaju "King in Yellow" i "Carcosa" <_< Along the shore the cloud waves break,The twin suns sink behind the lake,The shadows lengthenIn Carcosa.Strange is the night where black stars rise,And strange moons circle through the skies,But stranger still isLost Carcosa.Songs that the Hyades shall sing,Where flap the tatters of the King,Must die unheard inDim Carcosa.Song of my soul, my voice is dead,Die thou, unsung, as tears unshedShall dry and die inLost Carcosa.—"Cassilda's Song" in The King in Yellow Act 1, Scene 2 Sad me baš zanima da li je zamišljeno da se sve dešava u realnom svetu u kom je sav taj Cthulhu-mythos izmišljotina, ili u nekom nerealnom gde niko nije ni čuo za HPL-a? Generalno, za sada sve neodoljivo podseća na Courtyard i Neonomicon, što je od mene poveliki kompliment... mada sumnjam da će skočiti u natprirodno do kraja.
January 21, 201411 yr jedina zamerka - detektivi ne znaju da izguglaju Google began in January 1996 as a research project by Larry Page and Sergey Brin :P
January 21, 201411 yr :0.6: Mogli su da yahoo-uju, norternlajtuju ili altavistuju...Brutalno za sada. Već me špica kupila, fotografija savršena, ova dvojica :ziga: