Jump to content
IGNORED

True detective

mammy two shoes

Recommended Posts

Posted

Zajebali ste me da pogledam ovo <_<I ko sad da ceka iz nedelje u nedelju???Zajebi cekacu da izadje sve pa cu da gledam.

Posted

Gledao pre neki dan reprizu 1.ep. na HBO, sjajno, ne mogu da docekam nastavak...

Posted

опет референца на жицу :)

Posted

Ima tih referenci koliko hoćeš. Po tempu i izvedbi, čini mi se da je ovo nekakav nenatprirodni naslednik Carnivalea. Njihovo okruženje kad voze me rasturi svaki put.

Posted

слика у кући дорине мајкеZ3Wts3z.pngлутке са којима се играју мартијеве ћеркеrZnB6gn.png

Posted

Ja nisam vernik crkve Sv. Žice, pa bih molila da mi se pojasne slike iz spojlera :)

Posted

Prvu sliku iz prvog spojlera sam previdela, a druga iz dečije sobe, je baš creepy.

Posted

Sad me stvarno terate da iskuliram i sacekam svih 8 epizona pa onda udri....

Posted

Odgledao prve dve, odlično je, jedina zamerka - detektivi ne znaju da izguglaju "King in Yellow" i "Carcosa" <_<

Along the shore the cloud waves break,The twin suns sink behind the lake,The shadows lengthenIn Carcosa.Strange is the night where black stars rise,And strange moons circle through the skies,But stranger still isLost Carcosa.Songs that the Hyades shall sing,Where flap the tatters of the King,Must die unheard inDim Carcosa.Song of my soul, my voice is dead,Die thou, unsung, as tears unshedShall dry and die inLost Carcosa.—"Cassilda's Song" in The King in Yellow Act 1, Scene 2

Sad me baš zanima da li je zamišljeno da se sve dešava u realnom svetu u kom je sav taj Cthulhu-mythos izmišljotina, ili u nekom nerealnom gde niko nije ni čuo za HPL-a? Generalno, za sada sve neodoljivo podseća na Courtyard i Neonomicon, što je od mene poveliki kompliment... mada sumnjam da će skočiti u natprirodno do kraja.

Posted
jedina zamerka - detektivi ne znaju da izguglaju
Google began in January 1996 as a research project by Larry Page and Sergey Brin
:P
Posted

:0.6: Mogli su da yahoo-uju, norternlajtuju ili altavistuju...Brutalno za sada. Već me špica kupila, fotografija savršena, ova dvojica :ziga: