Cane Vukic Prebranac Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 marti u više navrata ne govori slučajno da mu je rešenje sve vreme bilo pred očima. Мислим да је ово јако битно и да они ћеркини цртежи и касније понашање сигурно нису само везани за распад Мартијеве породице. Такође јако је занимљиво ово што антс наведе. Раст и Леду су имали разговор старих познаника, а Раст се није много ознојио што је Марти Ледуу просуо мозак.
Weenie Pooh Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 Mda, strani poznanici gde jedan priča drugom kako ga je sanjao i u stvari se obojica nisu tu gde su, nego su u nekom fantomskom gradu... Ko hoće da uloži neke pare na apsurdnu ideju da ćerkini crteži i ostalo imaju veze sa rešavanjem slučaja jer su tati bili "pred očima", javite se na PP...
ants Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 (edited) ćerka je definitivno prisustvovala ritualnom silovanju ko zna koga možda i dore l, dete od 6 godina ne može tek tako da nacrta iz slobodne mašte ono, a koliko to ima veze sa rešavanjem slučaja...možemo samo da spekulišemo Edited February 21, 2014 by ants
Aion Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 Ako je cerka prisustvovala dorinom? silovanju, onda je jedan od ucesnika bio i njen otac ili deda (mozda i obojica). Na onoj fotografiji u sumi ima petorica jahaca, u sceni silovanja sa lutkama prikazana su petorica muskaraca. Pitanje je: "ko je bio fotograf?". Zrtva?
Turnbull Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 Мислим да је ово јако битно и да они ћеркини цртежи и касније понашање сигурно нису само везани за распад Мартијеве породице. + bi se to dobro uklopilo u ono što Megi kaže Rasu - da ni on ni Marti ne umeju dobro da odrede prioritete. Meaning - ne umeju da se koncentrišu na najbliže i najdraže.
scab Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 obustavite potragu - u mojoj ulici danas pronađeno vozilo yellow kinga!
morgana Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 (edited) lujzijanski amfilohije u novoj epizodi. u rodbinskoj vezi sa lujzijanskim kostunicom. http://www.culteducation.com/reference/hosanna/hosanna31.html Edited February 22, 2014 by morgana
kud u maglu Simoviću Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 jbt. pa ja nisam gledao seriju koju ste vi gledali. doduše prve tri epizode sam gledao iz cca 12 pokušaja. :( moraću iz početka, al kad se završi emitovanje.
morgana Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 ko je ubica a ko clan pretpostavljenih vajt men klaba i sekte? kontam da je sef policije umijesan, mnogo ne voli rasta. i hartov tast je tu negdje, i onaj pop.
Weenie Pooh Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 I onaj propovednik ispod šatora, i ona kurva što valja Rastu tablete. They're all in on it! He's not out of order, the whole frickin' system is out of order!
Aion Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Ja mislim da je Hart na neki nacin umesan - ili direktno, ili kao zastita za grupu u kojoj je i njegov tast. Takodje mislim da je on zapravo pravi osumnjiceni u istrazi, a ne Rast.
morgana Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 vrlo vjerovatno. jel ono hart u nekoj epizodi rekao (ne sjecam se kome): 'vi nemate cak ni arijevski klub'?
Lrd Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Evo, i ja ću iskreno da kažem oko čega ja najviše razbijam glavu: Kako Rast može da se napija od piva, da se non-stop drogira i da puši, a da bude onako fit? To mi je sasvim nerealno posle 35-40 godina.
Turnbull Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Znam. Nije fer! (Ali, ozbiljno, možda je fora da je taj alkoholizam samo deo uloge, i da zapravo nije alkos).
Recommended Posts