Malvo Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 Ma jok, definitivno je Fargo, tacno i prilici ta bizarna scena Nesto u arijevskoj kafani izvredjaju Indijanca, on se vrati i pobije ih redom. Tacno je to onaj dogadjaj na koji je deda penzionisani policajac ukazivao u prvoj sezoni. Nego me zbunila ona scena pucnjave iz druge sezone TD-a, pa sam sve to izbrkao. Cak je i eksterijer dosta slican pucnjavi iz TD-a. https://www.youtube.com/watch?v=4_pXo4n3PHs
Jeremija Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 (edited) Naravno da je u pitanju Fargo, i to druga sezona, ali ima još jedna stvar koju ću staviti u spoiler (jer možda neko tek namerava da gleda Fargo): Spoiler Šef mafije koga Lorn Malvo (u prvoj sezoni) ubije u onoj zgradi je niko drugi nego Indijanac iz druge sezone... Edited January 30, 2019 by Jeremija
Malvo Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 To sam i zaboravio :D Jedan od wtf momenata je spoznaja metamorfoze tog lika, i dalje mi nije sasvim jasna, no nije ni za ovu temu.
goofs Posted February 1, 2019 Posted February 1, 2019 On 29.1.2019. at 19:07, Weenie Pooh said: Odgledao sve četiri, nepodnošljivo je gimmicky. Imam osećaj da će se osnovna priča pokazati kao sasvim banalna (neki pedofili oteli devojčicu, sistem osudio pogrešnog čoveka), pa nam se zato provlači kroz filter tri različita vremenska perioda. U 21. veku je detektiv dementni deda, u 1990. je porodični čovek w/a chip on his shoulder, a u 1980. je vijetnamski veteran-izviđač iz nekog razloga. U svim verzijama neobjašnjivo je racially-sensitive, kao da mu tekst npr. piše npr. middle-aged woke white dude iz 2015. Jako je puno serija u poslednje vreme koje imaju slabu premisu, pa se "vade" na te rezireske trikove, tajmlajn preplitanja, igre i zagonetke za gledaoca kako bi nam neko vec sto puta vidjeno stivo ucinili zanimljivim. Eno poslednji Blek Miror je susto olicenje toga. Ovo sve za sada previse podseca na prvu sezonu, samo umesto dva imamo tri vremenska toka. Razresenje prve je bilo mnogo tanko, o ovoj cemo suditi na kraju, ali i meni je strepnja dublja od nade (pogotovo kad uzmemo u obzir i razresenje druge koje je, takodje, tanko).
Frank Pembleton Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 10 hours ago, goofs said: Jako je puno serija u poslednje vreme koje imaju slabu premisu, pa se "vade" na te rezireske trikove, tajmlajn preplitanja, igre i zagonetke za gledaoca kako bi nam neko vec sto puta vidjeno stivo ucinili zanimljivim. Eno poslednji Blek Miror je susto olicenje toga. Ovo sve za sada previse podseca na prvu sezonu, samo umesto dva imamo tri vremenska toka. Razresenje prve je bilo mnogo tanko, o ovoj cemo suditi na kraju, ali i meni je strepnja dublja od nade (pogotovo kad uzmemo u obzir i razresenje druge koje je, takodje, tanko). +10000
Caligula Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 (edited) Odgledao trecu. maj ges: Spoiler decko se zakucao bajsom u kamen i poginuo, devojcica ga sahranila i pobegla od kuce jer nije smela da se suoci sa besom roditelja. Ni manje ni vise A Ejego je shetjer Edited February 2, 2019 by Caligula
Escalade Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 (edited) pa valjda je napisao nesto bolje, to bi bio plot twist za samarcinu Spoiler uglavnom mala je suvise mala da ga tegli do onog kamenjara Edited February 2, 2019 by Escalade
Jeremija Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 Au contraire, bilo bi baš dobro da bude kao što je Caligula napisao, mada ja tipujem da će biti nešto konvencijalnije.
Caligula Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 (edited) Naravno da nece jer bi bilo geni jalno. Nista nije naucio iz prve sezone, umesto kip it simpl on udario po finom tkanju stvaranja iluzija, jeftinom manipulisanju vremenima i halucinacijama dementnog detektiva. Prosto vristi da treba odgledati poslednju epizodu jer tek tada ce se sloziti kockice, ma jel moguce. Nisam pao na dupe za sada. Edited February 2, 2019 by Caligula
Jeremija Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 29 minutes ago, Escalade said: pa valjda je napisao nesto bolje, to bi bio plot twist za samarcinu Hide contents uglavnom mala je suvise mala da ga tegli do onog kamenjara Spoiler Možda se Indijanac sažalio, pa joj (za koju limenku) pomogao da ga odgura.
morgana Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 ne znam sta mi je iritantnije, scenario, rezija ili gluma
J-♣ Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 On 3.2.2019. at 0:48, Jeremija said: Reveal hidden contents Možda se Indijanac sažalio, pa joj (za koju limenku) pomogao da ga odgura. Pa pošto nam Picolato u predhodne dve sezone negde do polovine diskretno uvede u kadar ubicu sa kratkim dijalogom, tako mislim da je i u ovoj trećoj: Spoiler nekako mi se čini da je nesrećni slučaj bio da bratom, a da je sestri pomogao da ga odvuku u pećinu onaj njegov drugar koji je učiteljici, pa posle inspektoru, rekao za lutku, sestra iskoristila priliku pa pobegla, u početku se krila kod nekog odakle je poslala onu poruku sa isečenim slovima, mada moguće da grešim, ne mora biti tako, Picolato namerno u početku prikaže mnogo sumnjivih i čudnih osoba
Recommended Posts