Ajant23 Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 4 hours ago, pacey defender said: Btw, ubijena deca u Arkanzasu i okultni motivi tipa slusas Black Sabbath - zna se koje je jedno jedino televizijsko ostvarenje vredno maksimalnih ocena. Napisao sam iznad o Atomu Egoyanu, koji je ekranizovao knjigu Devil's Knot: The True Story of the West Memphis Three. Quote Devil's Knot: The True Story of the West Memphis Three is a 2002 true crime book by Mara Leveritt, about the 1993 murders of three eight-year-old children and the subsequent trials of three teenagers charged with and convicted of the crimes. The names of the three teens convicted - Damien Echols, Jason Baldwin, and Jessie Misskelley - would come to be known as the West Memphis Three. Leveritt's book revolves around the central idea that the three teenagers' convictions stemmed from "Satanic panic" rather than actual evidence. Quote Actual evidence used by the prosecution during the trials included pictures of Metallica T-shirts worn by Jason Baldwin and books checked out by Damien Echols at his public library; the prosecutions' cases offered little more than circumstantial evidence. Pizzolato se poigrava sa tim intertekstualnim odnosom. A, sada, ako ti se čini jeftinim takav motiv, onda to naprosto samo oslikava sudski proces koji se navodno stvarno dogodio. Prilično i jeste zanimljiv u tom pogledu po pitanju tog odnosa: percepcije sopstvenog scenarija i navodne percepcije porote u tom procesu...
ToniAdams Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 Pa navrati film na tu temu neki dan. Nije loš. Znači ne moram da gledam?
pacey defender Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 6 hours ago, Ajant23 said: Napisao sam iznad o Atomu Egoyanu, koji je ekranizovao knjigu Devil's Knot: The True Story of the West Memphis Three. Pizzolato se poigrava sa tim intertekstualnim odnosom. A, sada, ako ti se čini jeftinim takav motiv, onda to naprosto samo oslikava sudski proces koji se navodno stvarno dogodio. Prilično i jeste zanimljiv u tom pogledu po pitanju tog odnosa: percepcije sopstvenog scenarija i navodne percepcije porote u tom procesu... Da, video sam tvoj post. Potrazicu film, hvala. Odgledacu celu sezonu. KOmentar o WM3 je vise bila pohvala dokumentarcima nego sto je bila kritika TD3.
Ajant23 Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 3 hours ago, ToniAdams said: Pa navrati film na tu temu neki dan. Nije loš. Znači ne moram da gledam? Ja ne moram, a za tebe ne znam
goofs Posted January 19, 2019 Posted January 19, 2019 Odgledao obe, ok je, nisam odusevljen, previse je slicno prvoj sezoni. Kapiram potrebu da se napravi otklon od buljson sezone dva, ali ovo je skoro identicno, sa sve okultnim mirisom ubistava.
ducca Posted January 19, 2019 Posted January 19, 2019 Posle S2 ovo deluje sasvim ok, toliko da se prilično radujem sledećoj epizodi. Ali i Dorf skroz korektni.
Jeremija Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 Jesmo odgledali treću epizodu (i preview četvrte)? Biće ovo dobra sezona...
Arkadija Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 Sasvim je korektna 3. epizoda, ai u ukupnom utisku sezona, za sada. Spoiler Nekoliko dana razmišljam na koji film me podseća (mislim da je neko spmenuo Devil's knot), ali me nešto nije vuko ka njemu, pa sam pomislila na Texas killing fields, pa mi nije ni taj nije lego, i onda, kada sam videla da je izgleda dečak slučajno pao i poginuo, i da se neki misteriozni luksuzni auto pojavljuje, sinulo mi je. The Tall men. Film u kome grupa ljudi otima decu iz siromašnih razorenih porodica, i daje ih bogatim porodicama, koje im pružaju bolji i udobniji život.
אַף אֶחָד Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 Meni su prve dve epizode... stajaznam... onako. Gledljive, ali daleko ispod prve sezone i daleko iznad druge.
Apollo Creed Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 Meni segzi ona Carmen Ejogo... Tako da nastavljam da gledam...
Recommended Posts