FPLS Posted January 13, 2019 Posted January 13, 2019 Kritike su ok, valjda je prvih 5 epizoda pusteno kriticarima. Kazu da nije bas na nivou Metjua i Vudija, ali ima taj neki vajb i dosta je bolje od druge sezone, sto jelte i nije bilo tesko.
Milosh76 Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 Na HBO ima prve dve epizode nove sezone veceras od 20-22h
Arkadija Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 Na HBO GO ih ima još od popodne. Upravo odgledala. Meni zanimljivo,
Peter Fan Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 20 hours ago, FPLS said: Kritike su ok, valjda je prvih 5 epizoda pusteno kriticarima. Kazu da nije bas na nivou Metjua i Vudija, ali ima taj neki vajb i dosta je bolje od druge sezone, sto jelte i nije bilo tesko. Jeste gledljivo, ali mene je iznenadila losha gluma. Takodje, cini mi se da se Pizzolatto ponavlja sa onim lutkama. Ako se ne varam, tako nesto je bilo i u prvoj sezoni.
Ajant23 Posted January 15, 2019 Posted January 15, 2019 Nisu loše prve dve epizode. Nažalost, Pizzolatto pogazuje nagoveštaje toga da bi opet mogao da promaši film noir po mnogo čemu slično kao što je to bio slučaj u Galvestonu. Zanimljivo je da je u trećoj sezoni našao srodnost sa Atomom Egoyanom, kojeg su tokom karijere mučili razni problemi koji bi se na kraju mogli pokazati da su glavni nedostatak ove sezone. Svakako su se mogli naslutiti u pominjanom filmu koji je po Pizzolattu režirala Mélanie Laurent. Iako, jasno je da Pizzolato za to ne mari kao što nije ni ovaj prvi. Inače, reditelj je formirao gotovo identičan prostor onom Egoyanovom iz filma Devil's Knot (2013). Mislim naravno na kuću u kojoj su živela deca, komšiluk i šumu. Situiranje vremena priče je pomalo pizzolatovski duhovito - noć veštica u petak, posle u utorak ubedljiva pobeda Reagana za prvi mandat, pa ubistvo u naredni petak posle - mada, nisam siguran koliko će se srećno zezati sa tim. Puno nade uliva najavljena pojava Davida Milcha pri scenariju za makar dve od narednih epizoda. Zasada, ovo je svakako na dovoljno visokom nivou da odskoči od mnogo čega drugog. Pa, kako bude...
Milosh76 Posted January 15, 2019 Posted January 15, 2019 Manite se spoilera ljudi, makar dok se ne zavrsi serija
Apollo Creed Posted January 15, 2019 Posted January 15, 2019 Meni je ok, nastavljam da gledam. Mada imam problem sa oba detektiva, naročito ne podnosim Dorffa.
3opge Posted January 15, 2019 Posted January 15, 2019 (edited) slabo je ovo, niceg novog tu nema. lutke i kurci palci, milion puta vidjeno, nema bas nikakve dinamike, slab skript. Edited January 15, 2019 by 3opge
Jeremija Posted January 15, 2019 Posted January 15, 2019 Dobar početak, nema se mnogo šta zameriti, jedino deluje da će priča biti malo tanka...
Cane Vukic Prebranac Posted January 15, 2019 Posted January 15, 2019 Мени ово изгледало добро. Одличан је Али.
Jeremija Posted January 16, 2019 Posted January 16, 2019 Spoiler Da li je još nekome Alijeva (buduća) žena sumnjiva?
kipo Posted January 16, 2019 Posted January 16, 2019 Gledljivo. Alijeva njuška je utisak ove prve dvije. Mogli su bez lutki i ispitivanja, zaista.
pacey defender Posted January 17, 2019 Posted January 17, 2019 Nisam gledao drugu sezonu pa nemam ugao gledanja koji vecina vas ima. Prve dve epizode su mi vrlo zadrzale paznju, bas kao i cela prva sezona. Btw, ubijena deca u Arkanzasu i okultni motivi tipa slusas Black Sabbath - zna se koje je jedno jedino televizijsko ostvarenje vredno maksimalnih ocena.
Recommended Posts