Ajant23 Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Mnogo mi žao Taylora Kitscha, kako je puzao kao ždrebe krokodila, ali nije stigao do vode
Giggsy Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 utisak sezone su sise vonove hanume. oni dekoltei su namerna provokacija gledalaštva. Jos kad bi se ljudski skinula Po meni, najbolja epizoda dosad. Zao mi Woodrugha, ali i jeste bio sav u raspadu, pocev od price o seksualnosti do ovoga u sta se upleo. Nekako je i logicno da zagine, da se odmori. Videcemo ko ce za njim
Prospero Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Možda bude da je Vonova žena mastermind zločina....
bosque Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 woodrugh je kaznjen zato sto ne deli nego se steka. mrzim ovu epizodu.
mustang Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 ocajna cu da budem ako se desi nesto lose vonu....my favorite guy :)
morgana Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 (edited) derpe je samokaznjen tj zrtvovan da bi sebi dokazao da je dobar covjek, posto ga je zena opucila da nije (a to on i inace misli o sebi). paralelno imamo velkoroa koji za sebe kaze da je los mada ga treba ubjedjuje da nije i frenka koji bi da bude dobar ili barem legalan ali mu centrifugalne sile ne daju da se odvoji od lososti. ali kako je blejka zaljepio za zid, ko pacova u podrumu :D edit, i ja navijam za frenka Edited August 4, 2015 by morgana
*edited by mod Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 (edited) @Mustang Pa vec mu se desilo :D A muceni Woodrough, onaj ga i izjebao i zajebao :( Edited August 4, 2015 by *edited by mod
Cane Vukic Prebranac Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 utisak sezone su sise vonove hanume. oni dekoltei su namerna provokacija gledalaštva. +100
mustang Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 @Mustang Pa vec mu se desilo :D A muceni Woodrough, onaj ga i izjebao i zajebao :( hocu da bude kapetan ladje :)
Caligula Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Možda bude da je Vonova žena mastermind zločina.... ... sa onakvim sisama tesko.
mustang Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 hahahhaha :) pretpostavljam da ona ima neki c ili d cim se onako u sredini stapaju socno....ove danasnje bruseve (videh svojim ocima) treba zapaliti....od jakog A naprave blago D....da se svako zajebe na keca.
Recommended Posts