July 23, 20159 yr Taман пошао да напишем исто питањеедит: Ахаааа, њега сам скроз избрисао из меморије Edited July 23, 20159 yr by Cane Vukic Prebranac
July 24, 20159 yr opasan pripovedač je Picolato, moraće da počne od šeste epizode sa GOTovskom sekspozicijom, pogubila mu se publika opasno :D
July 24, 20159 yr Posle genijalne prve sezone, mora se konsttovati da je nivo u drugoj spušten. N eznam šta mu je. Možda ga je riba ostavila.
July 24, 20159 yr +1, odlicno je. jesi vido kako je delija obrijo brke kako bismo skontali da je proslo nekoliko meseci
July 24, 20159 yr I dalje mi je ona kaubojska bolo kurcina oko Rejevog vrata najveci wtf momenat sezone. Cemu to sluzi, i to u jebenom LA u 2015?
July 24, 20159 yr Neko je lepo napisao da razgovori zena-Frenk ubijaju, to im je bilo malo pa su ih naduvali posle seksa (koji nije trennsparentan kao u GoT) i dali nam jos jednu dozu samoubistva. Послато са I213 уз помоћ Тапатока
July 24, 20159 yr imam stav da su, za razliku od prve sezone, gde su hintovi - pravi, lažni i nepostojeći - bili uglavnom vizuelne prirode, u ovoj sezoni uglavnom deklarativni, u naizgled nevažnim informacijama koje likovi saopštavaju, ali mi tu teoriju ruše von i nerotkinja
July 24, 20159 yr I dalje mi je ona kaubojska bolo kurcina oko Rejevog vrata najveci wtf momenat sezone. Cemu to sluzi, i to u jebenom LA u 2015? Generalno to je neka Kalifornija iz paralelnog univerzuma. Gejevi su neprihvaceni i za njih se kaze da su "drugaciji" i svi su kauboji i tough guys koji cepaju viski. Ustvari cela prica bi imala toliko vise smisla da su je smestili u Teksas ali jbg.