Ajant23 Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Deluje da nije baš običan seks u pitanju, već neka boleština, to već može da prođe. Nije mi jasno šta si hteo da kažeš, naprosto nije uverljivo da bi ikoga u politici mogli da ucenjuju seksom...
Time Crisis Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Nije mi jasno šta si hteo da kažeš, naprosto nije uverljivo da bi ikoga u politici mogli da ucenjuju seksom... Da nije u pitanju samo seks, već neke perverzije/kriminal, a to već jeste materijal za ucenu.
Caligula Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Dobro je da neko ima energije da brani jedinu logicnu stvar u scenariju
ToniAdams Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 cowboy-e, kako ti se svideo momenat kad pederko besan zadize kosulju i pokazuje oziljke dok vice ja sam bre krvario za te novce!!! jersi ocekivao da ona kaze sukurac neseri, ja sam mislila da si bio u kanpu za debele!
Caligula Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 (edited) Ta scena je delovala toliko neuverljivo da sam poceo da trazim mikrogrimase po njegovom licu da se uverim kako ce sledece sekunde da prasne u smeh i kaze "zezam te bre kevo hahahaha" Meni mafijaski bussines par u emotivnim suzama utisak epizode, zamisljam peconija kako place jer mu je zena rekla da on vise nije covek za kojeg se udala a onda krene da joj objasnjava kako je to sve samo posao i da ga jebu iz Medele i Rubina pa ga ne pokrivaju jer nema profita vec mesecima +Tuta magacioner krade sapune i Paloma rolne svaki dan po dve kese Edited July 23, 2015 by Caligula
Ajant23 Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Da nije u pitanju samo seks, već neke perverzije/kriminal, a to već jeste materijal za ucenu.
John Coltrane Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Zasto Vins Von ne moze da namesti kragnu od kosulje!? Uzasno me iritira.
Cane Vukic Prebranac Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 There’s no bandwidth for that right now.
J-♣ Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Reddit? Tek danas skapirah ovo pitanje. pa to je sajt na kome vise šampioni razrađivanja teorije sranja (nešto guglao, pa me neki link bacio tamo) inače, foto detalj sam sam primetio pa printskrinovao, kropovao, uploadovao.... još pomislio: da nije mislio edit? u smislu da sam s predumišljajem nešto retuširao pa publikovao
Giggsy Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Je l' u sledecoj treba da budu neke orgije ili su to izbacili na kraju?
Lrd Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Tek danas skapirah ovo pitanje. pa to je sajt na kome vise šampioni razrađivanja teorije sranja (nešto guglao, pa me neki link bacio tamo) inače, foto detalj sam sam primetio pa printskrinovao, kropovao, uploadovao.... još pomislio: da nije mislio edit? u smislu da sam s predumišljajem nešto retuširao pa publikovao Ja se malo šalio. Reddit je jedan ogromni forum, bio maltene bez pravila, ali tamo su se okupljali kreativni ljudi koji su svoju kreativnost i inteligenciju koristili da izmaštaju što fantastičnije tumačenje onoga što gledaju. Imali smo toga i za S1, pa sam malo omažirao. :)
Malvo Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 kad smo već kod redita, jedan tamo ima prilično zanimljivu teoriju (a kakve i mogu biti otuda): reja je upucao buris, a linčovski san sa ćaletom je njegova unutrašnja projekcija stvari koje buris izgovara dok je ovaj u nesvesti
Recommended Posts