morgana Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 (edited) lose je odradjena njegova prica. on bas i ne bi da bude mafijas al ga je situacija nagnala, tj rado bi presao u legalne vode, sto bi sve bilo ok da mi uopste, osim u monologu o podrumu, vidimo nijanse u njegovom stanju i ponasanju. a ne vidimo. kasting mi je bolji od postavke lika. edit, da, drugi najgori momenat u epizodi mi je kad peder cuje da ce biti tata pa hoce da se zeni jer djeca su ukras svijeta (plus mu mozda dijete daje odstupnicu pred sobom i drugima) Edited July 19, 2015 by morgana
mustang Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 mozete samo duboko da se naklonite Vins Vonu. naslednik Kristofer Vokena. genijalna druga sezona. so far.
ToniAdams Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 ma kakav volken, davno je to prevaziso vins von. nek se marlon brando rahmetli spremi.
ToniAdams Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 pa jebote, poredis vinsa vona sa mr. hikijem, nece da moze :)
mustang Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 ma razumes u vinsa ko marica u ... :) odgledaj return to paradise
ToniAdams Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 a to ni meni nije jasno. valjda da bih mogao da argumentovano hejtujem
Caligula Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 dgjbm, kao da si nekada poznavao/bio sa gotovo savrsenom, segsi, intuitivnom, talentovanom devojkom crvene kose i prozirne koze, a onda vas je zivot rastavio, pa je sada vidis ponovo, nosi isto ime i prezime ali se ofarbala u platinasto, izgubila petnaest kilograma a dobila dvadeset grama kolagena u gornju usnu, oci su joj i dalje lepe ali iza njih nema nicega a ispod rukava nazires tamne pecate od igle. Prosto te mami da gledas o raspadanje jer ti prica drevnu istinu da je sve podlozno truljenju, da vreme kvari sve, da se svi raspadamo, da su ideje lepe kada se radjaju a ruzne kada stare. Zali boze onu Rejcel, sjajna ribetina koja usamljeno sija u onom bosanskom loncu replika i glumatanja ... evo gore odgovora vi sto vam smeta td ..sto gledate? Ispada da su hejteri jos strastveniji gledaoci
John Coltrane Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Tek sinoc odgledah drugu epizodu. Definitivno potvrdjena sporost radnje koja je bila glavni pecat i prve sezone. to videli iz GoT da ubijaju glavne likove na pocetku?!?!
Lrd Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 lazni obrt u novoj epizodi Лажни обрт и нови ресет, а можда и није ресет. Мало је појебана динамика серија, а мора да се призна да никако да пронађе свој ритам. Музика у последњој епизоди је право јебачка. Једва чекам да се заврши па да гледам у комплету све.
Recommended Posts