urkozamanje Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Meni isto gejstina ocigledna.. scena u kojoj posmatra sa terase. Kao da su mu ba celu napisali.
Sludge Factory Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Pa zar nije u onoj sceni u hangaru rekao kako bi razbio glavu nekom geju ili tako nesto? Tu je latenstina najociglednija.
Caligula Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 (edited) Moraću opet da pogledam epizodu. Na kraju druge epizode je scena sa balavljenjem na musku prostitutku a pre toga vijagra popijena zbog zene koja je na kastingu ocigedno birana kao otelotvorenje seksa, scena gde je verbalno netrpeljiv prema gejevima takodje, ima se utisak da reditelj crta flourescentnim markerom ovaj lik. Edited July 3, 2015 by Caligula
Lrd Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 +1 za omašenu gejštinu. Ali, pustio sam ponovo tu scenu. Da, ima nešto. Prostitutak izlazi iz auta i broji pare i bum! detalj njegovog lica, to nam govori da mu to nešto znači.
Cane Vukic Prebranac Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 отјелотворење секса, лијепо рече Калигула
*edited by mod Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Nemate pojma. jbg lrd imam loše vesti za tebe. +1 za gejstinu i za otelotvorenje sexa
Lrd Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 jbg lrd imam loše vesti za tebe. +1 za gejstinu i za otelotvorenje sexa Ni ti nemaš pojma.
copkillah Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Ni ti nemaš pojma. ako je zamisliš sa crvenom kosom, svi će biti u pravu
porucnik vasic Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 +1 za omašenu gejštinu. Ali, pustio sam ponovo tu scenu. Da, ima nešto. Prostitutak izlazi iz auta i broji pare i bum! detalj njegovog lica, to nam govori da mu to nešto znači. Има али више на неком ПСТД нивоу, него неком чулном како ми се чини.
Lrd Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 ako je zamisliš sa crvenom kosom, svi će biti u pravu Ako zamislim bilo koju s crvenom kosom... :) Има али више на неком ПСТД нивоу, него неком чулном како ми се чини. Nešto se dešava, a sad tačno šta je, ostaje da se vidi. Moguće je i da je PTSD.
morgana Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 kad god je rej u baru sa jos jednom osobom, scena je lincovska, sto tvin piks, sto llorando iz mullholand drivea. i ona gradonacelnikova zenska, ista pokojna lora palmer, bog da joj dusu prosti. situacija se zagovnava.
Recommended Posts