ToniAdams Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Jebiga, ne vidim potrebu da ga overava na zemlji sa soli ili gumom. Ne znam skoro nista o pancirima, ali kapiram da bi morao da bude mnogo jeben da bi izdrzao onu sacmu sa pola metra iz drugog hica. Videcemo sledece nedelje sta su smislili. i najbuljaskiji pancir zaustavit ce sacmu, buduci da ona nema kosuljicu te se pri udaru lako deformise i nema veliku moc penetracije. sa druge strane, organi bi mu verovatno izgledali kao da ga je pregazio kamion.
Haralampije Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 (edited) Farel se definitivno pojavljuje sve do poslednje epizode.Maska sluzi da ga kasnije ne prepozna? Edited July 1, 2015 by Haralampije
Haralampije Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 (edited) pa jebi ga pise na imdb,sorry Edited July 1, 2015 by Haralampije
mammy two shoes Posted July 1, 2015 Author Posted July 1, 2015 meni se veoma dopada. doduše, ja sam uživala i u prvoj sezoni, a svideo mi se i hepiend. za manjkavosti koje ste pominjali, možda ste i u pravu. imam i ja oči i neke nazovi kriterijume, ali mi se i dalje sviđa. picolato se baš trudi da se dopadne. a kritizerima koji kenjaju kvake, a tek su videli deo, imam utisak da poručuje posredstvom natpisa na zlatnim zubima debelog samoanca (havajca)? iz kluba : fuck yourself
James Marshall Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Ma gdje će da ukinu Farela, em im je hedlajner, a nisu nešto ni napravili da bude dopadljiv da bi se raja vezala za njega pa da bude GoT šok ako ga ukinu nakon 2 epizode (i za Neđu nam je trebao 8 i po epizoda da ga zavolimo pa da ima smisla njegovo obezglavljenje). Gledaćemo mi brku sledeću epizodu. Možda je ovo neki katarzični momenat, kao što neko reče.
ToniAdams Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 pa jebi ga pise na imdb,sorry dajte ljudi, pa da su ga teli mrtvog nebga ubili u poslednjoj sceni. gledali ste valjda jos serija :fantom;
morgana Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 (edited) posto ovo od prve epizode mirise na obrnuti noaaaar, neslozicu se da je mcadams los kasting edit, meni je uvodna scena u krevetu bila asocijacija na sin city, boja, gluma i zvuk Edited July 1, 2015 by morgana
ToniAdams Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 mekadams je meni dojaja. sta je obrnuti noar? nesto sa odabranim banalnim muskarcem?
morgana Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 (edited) e, ne znam za muskarca, nego sam mislila da ce ova detektivka antigona sto unosi red u korumpirani sistem mozda da bude gradjena po modelu muskog noar detektiva, pa obrnuti noar zato sto je, jel, zensko mozda i grijesim, naravski Edited July 1, 2015 by morgana
morgana Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 (edited) hah, da, s tim da ovdje moze da bude indikativna i porodica i sestra, tamo gdje bi da je standardni noar bila kurva il fatalna zenska (a detektiv nemao nigdje nikoga) skoro i doslovno antigona, sto je mozda i jeftino Edited July 1, 2015 by morgana
morgana Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 (edited) saranila je neku samoubijenu bracu a ima ih i u zatvoru par komada i sto je najgore, otac joj je hipik Edited July 1, 2015 by morgana
Recommended Posts