Jump to content

True detective

Featured Replies

ali male sise ne vidis na spici, samo ih naslucujes, je l.

a u faci ipak izgleda pomalo kao sasa grej.

ovi likovi sto su razvili teoriju oko mindjuse i neonskog krsta su jebeno nenormalni.

Male sise sam video na Dionysosovom linku. Sašu Grej sam pratio bukvalno od početka do kraja karijera, u spektru koji me zanima, je li, tako da je dobro "poznajem", a ova devojka sa špice meni ne da ne liči, nego i ne podseća na nju. Samo mi je bilo smešno što je teorija sa Reddita, koji je na ovom topiku pwnovan iznova i iznova, pa mi je ovo bio šlag na tortu promašivanja sa tog sajta. 

Primetio sam i devojku na špici i čim sam je ugledao podsetila me na Margitu:

13242_598535773500048_347259291_n.jpg

• Replies 3.7k
  • Views 282.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

btw ovo iz spojlera je iz hanibala?

H1.jpg

Videla ovo, pomislila ovo

6daa1c17bc4e4212482671a0f0fe47cbbd3d344a

i umrla od smeha. Not my proudest LOL ali šta da se radi...

je l potvrdjena druga sezona?

Ne znam je l bilo al procitah pre par dana da bi Brad Pitt trebao da bude uskoro potvrdjen za S2... 

super, ne podnosim maru, razlog vise da ne gledam

Ne znam je l bilo al procitah pre par dana da bi Brad Pitt trebao da bude uskoro potvrdjen za S2... 

nadam se da je to bilo neko saljenje.

Sinoc svukao prvu sezonu i odgledah samo prvu epizodu vise iz radoznalosti obzirom da posle Homocide nisam nista geldao sa takvim zarom i sa velikim ocekivanjima. Generalno veliki sam skeptik glede pandursko/detektivskih serija koje su snimane u zadnjih 10tak godina.

Na prvu loptu deluje vise nego zanimljivo, pogotovu mi se dojmi Metju. Dodjoh ovde kad vi vec u 100+ strana :frust::lolol:

E da najbitnije za ljude koji jos nisu gledali seriju...

... a zele da citaju topik - neka skroluju Vinijeve i Symetove postove. Nista bitno u vezi serije tu ne pise.

Evo ti Dzone upustvo za citanje topika.

True-detective_poster.jpg

:Hail:

ajde nek neko ode pa da nam javi u čemu je tajna.

Edited by malkin

Hvala vazda predobri Middle.

Ali to svrstavanje Dorćola uz Kaliforniju...

Dorćol- Menhetn Holivud. Pajkićizam never dies.

True-detective_poster.jpg

:Hail:

ajde nek neko ode pa da nam javi u čemu je tajna.

Kakva grozna ekipa. :isuse:

pljunula bih na ovo od kalifornije do dorcola. 

uvek sumnjam u te ljude sto isticu da su iz beograda, dorcola, centra grada....znam da se iza toga krije neki kompleks... 

Po savetu kolege forumaša koga neću imenovati budući da je kojot u pitanju, kad sam već zakasnio na početku, sačekao sam da se serija kompletira. Pogledao sam 3 epizode i neopisivo je dosadno (osim onima koji se školuju na FDU-u, pretpostavljam). Ima li smisla nastavljati dalje ili je samo početak bio grozno prazan?