Tale Posted June 11, 2014 Author Posted June 11, 2014 :D Vozio tako 15-ak km, dok nismo naišli na kolonu. Baš sam se pitao kako će onda.
Zli Gli Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Ovaj ga je direktno overio, sigurno je jako zurio negde ili se vracao sa izuzetnog puta.
Tale Posted July 23, 2014 Author Posted July 23, 2014 Ma jok, išao je na foru da skreće desno na uslovno zeleno pa se "predomislio". Slično ovom:
vathra Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Ma jok, išao je na foru da skreće desno na uslovno zeleno pa se "predomislio". Slično ovom: А са десне стране улаз на градилиште, са све оградом и зараслом кућицом чувара.
Zli Gli Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Ma jok, išao je na foru da skreće desno na uslovno zeleno pa se "predomislio". Ma zezam se, zato sam i napisao ono da je zurio jer se vracao sa izuzetnog puta :D
I*m with the pilots Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Prolazak kroz crveno, Despota Stefana, BG Na tom semaforu i onom kod Ekonomske skole u pravcu iz grada ka Pancevackom mostu - cim malo zadje sunce ovo postane redovan prizor. Na tom kod Ekonomske ima dodatni semafor koji sluzi za GSP, kao za tramvaje pokazuje | za buseve dok je crveno za ostale, no cak ni to vozaci GSPa ne postuju, vise puta videh da nije ni stao, nego samo propicio iako se nije ukljucio znak, valjda je jasno video da s desna se niko ne uliva dole..
Аврам Гојић Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Ogrešio si se o pešake. Ovo nije nepažnja, nego posledica ovoga: U ogromnom broju slučajeva pešaci hodaju kolovozom zato što nemaju nikakav drugi izbor.
Tale Posted July 25, 2014 Author Posted July 25, 2014 Ogrešio si se o pešake. Ovo nije nepažnja, nego posledica ovoga: U ogromnom broju slučajeva pešaci hodaju kolovozom zato što nemaju nikakav drugi izbor. Not. Tu mi bode oči samo ovaj deda koji pridržava unuka na skejtu. Fakat je da su trotoari kidnapovani, ali na ovako opasnom mestu ne možeš nesigurno dete da tako prepustiš okolnostima.
Recommended Posts