January 16, 201411 yr Marej uzeo 23 vezana poena na kraju jer se ovaj malisa nevidjeno raspao. Prvi ozbiljniji igrac ce ga opeglati rutinski.
January 16, 201411 yr gleda li ko jelenu ? zašto ne počinje drugi set ?bojani je lakše da brejkne nego da sačuva svoj servised.čestitam rafi na ulasku u finaleovo što radi marej i delpo je plač majke božjefed mi ostao poslednja uzdanica ... oh wait Rafi sada ide Monfils, nece ga pobediti, ali jedno 2 sata po setu moze lako da bude :D usput, umesto Federera moze i Tsonga da mu naidje...
January 16, 201411 yr Pobedi Simon Cilica,u pet setova naravno.Ako Simon odigra mec sa manje od pet setova,ima da odmah padne sneg u Australiji :-)
January 16, 201411 yr neki sklj spanac servira za mec protiv Delpa!Delpo sam sebi raku iskopao sa katastrofalnim procentom iskoriscenja break lopti
January 16, 201411 yr Steta za Delpa :-( Nadao sam se da ce mozda da dodje do finala sa Novakom,ali...
January 16, 201411 yr Čuo sam za ovoga Aguta, ali ga nikada nisam vidio na terenu. Del Potro, sad si pao najniže.
January 16, 201411 yr gleda li ko jelenu ? zašto ne počinje drugi set ?Odgovor posle 8h :) Uzela je protivnica medicinski tajm. Masirala je doktorka dugo...