duda Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 odgledala ceo set i ne videh ovde nikakav spekatakularan tenisajde, griša ima taj bh, ali fh mu je patetičani svi ti balonima meni totalno bzvz meč
Ros Posted January 22, 2014 Author Posted January 22, 2014 uzas... covek ce da osvoji AO dobijajuci TB non stop :(to su te nijanse sto dovode do dvocifrenog broj gs titula
freakns Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 odgledala ceo set i ne videh ovde nikakav spekatakularan tenisajde, griša ima taj bh, ali fh mu je patetičani svi ti balonima meni totalno bzvz mečfh mu patetican? :opa znas sta je radio Nadalu sa fh u prva dva seta?! servis i fh, razvaljivao je covek. kraj drugog seta i tb su bili apsolutno spektakularni... treci i cetvrti vec ne bih da sudim, nisam ih video
duda Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 (edited) e pa ja sam gledala trećitaj njegov fh mi je bogme zaličio na novakov od juče i nikakvu posebnu štetu sa njim nije bio u stanju da napravied.raspali on fh viner kada mu nadal vrati kratku loptu iz riternasa osnovne je to bilo nemoćno potpuno Edited January 22, 2014 by duda
red star forever Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 fh mu patetican? :opa znas sta je radio Nadalu sa fh u prva dva seta?! servis i fh, razvaljivao je covek. kraj drugog seta i tb su bili apsolutno spektakularni... treci i cetvrti vec ne bih da sudim, nisam ih video+1
kralj Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Jbg, meni ovo četvrtfinale za klasu bolje od ona dva juče. Doduše Berdiha sam video tek u poslednja dva seta.
duda Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 ako je vama fh viner na kratku loptu neki reper, onda ništapa to rade i žene, mislim to, servis +fh ali šta kad ne uđe servis kakav treba za laku egzekuciju ?ma ne znam, ono što sam ja videla u trećem je bila loša igra sa obe stranevećina poena se završavala greškama, samo je griša grešio u bitnijim momentima i to je prevagnulo
freakns Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 cepa on fh i sa osnovne linije... nema puno varijacija, posto mu je topspin bedan, pa uglavnom delje sa flat forhendima. ali kada odelje taj flat, jadna li ti majka, to se ne stize :)
freakns Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Lignjoslav objasnio Murrayu u prvom... jebote, ladno ce covek da uzme GS opet
Ros Posted January 22, 2014 Author Posted January 22, 2014 ja navijam da rodzer uzme.po objavljivanju zreba sam njega hteo u finalu protiv novaka, i ostajem dosledan :)
freakns Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 2-0... ali daleko od toga da je gotovo. Murray je pojacao pritisak na Federerov servis u drugom setu, iako jos nije imao break loptu...
duda Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 cepa on fh i sa osnovne linije... nema puno varijacija, posto mu je topspin bedan, pa uglavnom delje sa flat forhendima. ali kada odelje taj flat, jadna li ti majka, to se ne stize :)biće da sam ja danas samo taj topspin videla i zbilja je bedannezgoda sa tim flet udarcima je što se često ili promašuju ili idu u mrežu pa se brzo izgubi samopouzdanjefederer vodi 2:0 samo zato što je maki očajansve sam bliže da se složim sa tsaiom da uzima vavamada, i on je izgledao kao vanzemaljac na terenu samo zato što je novak bio bedan
Recommended Posts