Indy Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Ako odete na sajtove za kladjenje, mozete objektivno da vidite ko je favorit. ;)
freakns Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 jeste njegova kuća, ali, imo, nije veliki favorit, nije uopšte favorit, kako ja vidim stvaritj, još od starta sam negde napisala (posle prvog rafinog meča) da je ovde došao po titului svo ono sranje oko podloge je samo prodavanje magle i bacanje prašine u oči neprijateljimaMMWjes vala... a ja mislio da je Rafa dosao po saku kikirikija na AO :Dpa naravno da je dosao po titulu pobogu! pa i Federer je dosao po titulu iako su mu sanse znatno manje nego Nadalu...inace, posle onoga sto sam video danas(bio sam na terenu pa nisam gledao Nadala), nikako se ne sme Murray podceniti. ali ni najmanje! odigrao je sjajno protiv Lopeza kraj prvog i drugi set(toliko sam gledao). krece se odlicno a udara nikada bolje... bice u tom delu zreba bruka dobrih meceva(Federer-Tsonga, pa pobednik na Murraya, pa pobednik na Rafu)
tsva Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Kad bi mogla jos jedan ovakav set. Imala bi cak sansu da osvoji ovo kako igra.
Mil@n Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Ubija forhendom i super se kreće. Na kraju prvog seta poslednji gem, 4 neiznuđene tri u mrežu, klasičan raspad. Ova joj se namešta opasno.. Mislim da je fizički duplo spremnija. A i nestvarno riternira... Sent from my LG-D802 using Tapatalk
tsva Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 3 gema do cudaVec je pocela da baca lopticu na sve strane.Evo sad malo srece
tsva Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Previse se oslanja na svoj servis. Videcemo kako ce to ici.
Recommended Posts