Mil@n Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 (edited) makar je zesce popizdeo... psuje ko na traciNapušavao je nekoga sa tribina, ceo taj poslednji i pretposlednji gem.Inače, deluje mi utegnut kao struna, kreće se kao munja jbt, možda i nikad brže. Pun sam samopouzdanja za završnicu... Edited January 17, 2014 by Glas RazumaN
renne Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Napušavao je onoga koji je stalno vikao aut, posle svakog servisaПослато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
tsva Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Pre finala Novaku jedino Wavrinka moze uzeti set
Čutura Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 (edited) ova mala japanka ko durasel zeka :)jel gleda neko ovo, prvih pet gemova, pet brejkova :D Edited January 18, 2014 by Takanohana
mlatko Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 To se Jeca zajebava, ali stvarno je na momente izgledalo da je servis slaba tacka.. japanka ume da udari pa se Jeca malo zamislila kad je servirala
tsva Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 opet se ispostavilo da je 5:2 najopsaniji rezultat. Ovaj put u Jeleninu korist. Sledi Halepova i to ce da bidne bas tesko.
Mil@n Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Pre finala Novaku jedino Wavrinka moze uzeti setDrao je Novak i ranije u prvim nedeljama gs-ova pa je pri prvim težim ispitima bilo i te kako cimanja. Npr to sa Wawom može žešće da se iskomplikuje, gledao sam mu ceo jedan meč, kada pusti ruku, šamara kao blesav i jako je nezgodan, a pokazao je već da ume da opusti ruku protiv Novaka. So, pobeda kakva god, me happy.
tsva Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Moze i Fognini da mu uzme set ako ga usere al za vise od toga treba cudo da se desi i to veliko. Wavrinka moze napraviti problem, moze i Berdich, Ferrer nesto manje al realno bez preterivanja Novak ce u finale da udje a onda ide spektakl. Veliki je favorit. Ovo je njegova GS kuca.
freakns Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Murray cini mi se agresivniji nego ikada. i jebi se Lendle, ono vise nije njegov forend kojem se i WTA smejao... sada ga przi cak bolje nego bekend
renne Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Cirkusant, Rafa se nije ni zadihao do krajaПослато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
renne Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Već 52 greške Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
duda Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Veliki je favorit. Ovo je njegova GS kuca.jeste njegova kuća, ali, imo, nije veliki favorit, nije uopšte favorit, kako ja vidim stvari tj, još od starta sam negde napisala (posle prvog rafinog meča) da je ovde došao po titului svo ono sranje oko podloge je samo prodavanje magle i bacanje prašine u oči neprijateljimaMMW
Recommended Posts