Jump to content
IGNORED

Australian Open 2014 - play by play


Ros

Recommended Posts

Ja sam pomislio Marej, jer bi mi on najpre licio fizicki. A meni je najzalije sto je sada mozda odlucena i trka za ovu sezonu. Pogotovu ako Nadal osvoji AO. To je vec zaostatak od 1640bodova. (prosle godine je tu bio plus od 2000, pa opet nije bilo dovoljno). Sta li ce tek da bude kad krene sljaka... mada mi se cini da je poslednjih godina u mecevima izmedju Novaka i Nadala sve manje vazna podloga na kojoj se igra. Dok se na primer godinama u mecevima Nadala i Federea, maltene unapred znao pobednik u odnosu na podlogu na kojoj se igra.

Link to comment
  • Replies 795
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • renne

    174

  • dùda

    71

  • freakns

    62

  • tsva

    53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ne brine me, nego teoretisem. Brinuce me ako Novak pukne a ja nisam otisao. :D
Ti si kriv, da si otisao Wawa bi se ukenjao
jebiga :(sta sad da radim u nedelju prepodne. zivim za zadnju nedelju u januaru i gledanje novaka u finalu austrilije.puj, jebem te smotanog konja!!!
sta ja da kazem? uzeo sam slobodno u nedelju, kad obicno sef ima slobodan dan. Sef se naljutio na mene, prica sa direktorom meni iza ledja kako se nesto mora promeniti... Ostacu bez posla, najurice me iz stana, ukrasce mi kola (koja i nemam jer sam zaboravio gde sam parkirao)... znaci moracu vozom u Partim-Kartis Girchen :isuse:
Link to comment

mislim da će vavrinka proći berdihaali verovatno mu je to plafon, obzirom da će tamo 99% biti nadalprotiv svih preostalih sa druge strane bi imao neke šanseed.zapravo, ne bi imao šanse ni protiv feda ako bi ovaj stigao do fjer fed kad igra u dobroj formi svoj napadački tenis, vava tu nema šta da tražion je najbolji protiv pušera kakav je marej (da, sada je malo bolji, ali kada zagusti opet se vraća u svoj stari mod) i kakav je danas bio novakgrišu švalera ne razmatram ni u kojoj opciji

Edited by duda
Link to comment

u mom shvatanju tenisa se bogme neće ništa promeniti, a ne vidim ni zašto bito što je novak danas odigrao bezmudo daprostite, ne može da promeni moje shvatanje tenisa nikakoa da, ia ako osvoji, pa opet ne vidim šta bi tu bil toliko čudnoosvajali su slemove raznijednostavno, nekada se nekome slože kockice na više načinarecimo, jedan favorit ima kurcobolju, drugoga bole kolena, trećeg krštenica, četvrti se oporavlja od operacije, itede

Edited by duda
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...