May 22, 201410 yr Ako iz Beograda letim za UK a imam 2 pasosa (SRB i CRO), kada vadim koji? CRO na checkin-u, SRB na izlasku iz BEG [osim ako nisi prethodno usao sa CRO u Srbiju], CRO na ulasku u UK.
May 22, 201410 yr CRO na checkin-u, SRB na izlasku iz BEG [osim ako nisi prethodno usao sa CRO u Srbiju], CRO na ulasku u UK. tu ima problem - uvek ti proveravaju (bar meni su uvek proveravali) da li imam važeću UK vizu, o tome treba voditi računa
May 22, 201410 yr tu ima problem - uvek ti proveravaju (bar meni su uvek proveravali) da li imam važeću UK vizu, o tome treba voditi računa Aha, ali samo ako si na direktnom letu [Wizzair]. Ja sam u ponedeljak isao preko Beca i samo sam pokazao taj prvi boarding pass i SRB pasos. Ako pitaju za vizu, onda im pokazes i taj drugi pasos.
May 22, 201410 yr Aha, ali samo ako si na direktnom letu [Wizzair]. Ja sam u ponedeljak isao preko Beca i samo sam pokazao taj prvi boarding pass i SRB pasos. Kako kad, ja se odlično sećam da su me nekoliko puta pitali i kad sam išao preko Praga za Mcr. A sa pokazivanjem drugog pasoša...Ama čekaj Dr.Arsenalagić čućemo se bre u vezi ovoga majku mu :D
May 22, 201410 yr Author Aha, ali samo ako si na direktnom letu [Wizzair]. Ja sam u ponedeljak isao preko Beca i samo sam pokazao taj prvi boarding pass i SRB pasos. Ako pitaju za vizu, onda im pokazes i taj drugi pasos. Nece da me kecaju?
May 22, 201410 yr Zasto bi bio problem? meni bio pre 4-5 godina za jednu turistkinju sa kanadskim pasošem, nije imala ulazak u Srbiju. Ok, ne tvrdim, samo lično iskustvo. Ma mislim, te stvari se daju proveriti, nije da niko ne zna nikoga.
May 22, 201410 yr Author Ako bi iz Srbije izlazio sa CRO pasosem (u kojoj mi stoji CRO adresa), pitao bi me neko kada i kako sam usao u Srbiju?
May 22, 201410 yr sad ću da proverim ne javlja se car <_< ništa, javljam ti posle Edited May 22, 201410 yr by MancMellow
May 22, 201410 yr meni bio pre 4-5 godina za jednu turistkinju sa kanadskim pasošem, nije imala ulazak u Srbiju. Ok, ne tvrdim, samo lično iskustvo. Ma mislim, te stvari se daju proveriti, nije da niko ne zna nikoga. To kapiram, ali samo je bitno da sa istim pasosem udjes i izadjes iz iste zemlje. Posto Dr ima i srpski pasos, pretpostaljam da nije usao u SRB sa CRO pasosem? Ja sam jednom bio sa UK pasosem u Beogradu, ali sa njim sam usao i izasao - niko nije nista pitao.