Jump to content

Featured Replies

Pa isto ko i prošli put valjda :)

Ako iz Beograda letim za UK a imam 2 pasosa (SRB i CRO), kada vadim koji?

CRO na checkin-u, SRB na izlasku iz BEG [osim ako nisi prethodno usao sa CRO u Srbiju], CRO na ulasku u UK.

CRO na checkin-u, SRB na izlasku iz BEG [osim ako nisi prethodno usao sa CRO u Srbiju], CRO na ulasku u UK.

tu ima problem - uvek ti proveravaju (bar meni su uvek proveravali) da li imam važeću UK vizu, o tome treba voditi računa 

tu ima problem - uvek ti proveravaju (bar meni su uvek proveravali) da li imam važeću UK vizu, o tome treba voditi računa 

Aha, ali samo ako si na direktnom letu [Wizzair].

Ja sam u ponedeljak isao preko Beca i samo sam pokazao taj prvi boarding pass i SRB pasos.

Ako pitaju za vizu, onda im pokazes i taj drugi pasos.

Ja sam u ponedeljak isao preko Beca i samo sam pokazao taj prvi boarding pass i SRB pasos.

Kako kad, ja se odlično sećam da su me nekoliko puta pitali i kad sam išao preko Praga za Mcr. A sa pokazivanjem drugog pasoša...Ama čekaj Dr.Arsenalagić čućemo se bre u vezi ovoga majku mu :D

• Author

Ako pitaju za vizu, onda im pokazes i taj drugi pasos.

Nece da me kecaju?

Neće ako se vidi kad si sa njim ušao u zemlju, onda stvarno ne bi trebalo

• Author

nisam sa njim usao u zemlju, CRO pasos mi je komplet blank

• Author

ako je to problem, moram iz Budimpeste

jbg, moraćemo da se raspitamo kod stručnijih

Zasto bi bio problem?

Zasto bi bio problem?

meni bio pre 4-5 godina za jednu turistkinju sa kanadskim pasošem, nije imala ulazak u Srbiju. Ok, ne tvrdim, samo lično iskustvo. Ma mislim, te stvari se daju proveriti, nije da niko ne zna nikoga. 

• Author

Ako bi iz Srbije izlazio sa CRO pasosem (u kojoj mi stoji CRO adresa), pitao bi me neko kada i kako sam usao u Srbiju?

sad ću da proverim

ne javlja se car  <_< ništa, javljam ti posle

Edited by MancMellow

meni bio pre 4-5 godina za jednu turistkinju sa kanadskim pasošem, nije imala ulazak u Srbiju. Ok, ne tvrdim, samo lično iskustvo. Ma mislim, te stvari se daju proveriti, nije da niko ne zna nikoga. 

To kapiram, ali samo je bitno da sa istim pasosem udjes i izadjes iz iste zemlje. Posto Dr ima i srpski pasos, pretpostaljam da nije usao u SRB sa CRO pasosem?

Ja sam jednom bio sa UK pasosem u Beogradu, ali sa njim sam usao i izasao - niko nije nista pitao.