ordi Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 realno je u civiliziranom drustvu zabranjeno besiti spoljne jedinice po fasadama, ne?
Dr Arslanagić Posted February 26, 2014 Author Posted February 26, 2014 ekšli, u zadnjem dvorištu možeš da radiš šta hoćeš dok god instalacija ne prelazi visinu ograde (a ograde su dosta visoke).
raPe Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Evo i mojih nekoliko,...kad bas volete slicke.
Dr Arslanagić Posted April 2, 2014 Author Posted April 2, 2014 Ako hoću da stignem od Luton aerodroma do Crewe-a, najbolje mi je da hvatam autobus za Milton Keynes pa tamo voz za Liverpool Lime Street? jms?
jms_uk Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Ako hoću da stignem od Luton aerodroma do Crewe-a, najbolje mi je da hvatam autobus za Milton Keynes pa tamo voz za Liverpool Lime Street? jms? Uzmes let za Mancester i imas direktan voz za Crewe :) Salu na stranu, iz Milton Keynes-a imas direktan voz za Crewe [London Midland je malo sporiji ali dosta jeftiniji od Virgin-a, npr £14 oneway], ne kapiram zasto pominjes Liverpool?
MancMellow Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 (edited) Uzmes let za Mancester i imas direktan voz za Crewe :) Da, £16.50 Return, no i let za M'cr je skuplji za oko £60. S tim sto je i LTN - M.Keynes oko £15 Return. Ergo, usteda je sveukupno oko £30. Ne znam... JMS, de trazis tickets od Milton Keynesa? Ja ni na trainline-u, ni na london midland sajtu ne nalazim za ispod £60 Return :o (off-peak naravno)) Edited April 2, 2014 by MancMellow
Dr Arslanagić Posted April 2, 2014 Author Posted April 2, 2014 hvala jms Da, £16.50 Return, no i let za M'cr je skuplji za oko £60. S tim sto je i LTN - M.Keynes oko £15 Return. Ergo, usteda je sveukupno oko £30. Ne znam... JMS, de trazis tickets od Milton Keynesa? Ja ni na trainline-u, ni na london midland sajtu ne nalazim za ispod £60 Return :o (off-peak naravno)) Beograd - Budimpešta - Beograd 50 evra
MancMellow Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Ma ne, to je mucenje. Ovo M'cr sto sam napisao je iz sa BEG
Dr Arslanagić Posted April 2, 2014 Author Posted April 2, 2014 btw, ja gledam ovde za karte, još nije izbacio datum koji mi treba
Dr Arslanagić Posted April 2, 2014 Author Posted April 2, 2014 Ma ne, to je mucenje. Ovo M'cr sto sam napisao je iz sa BEG Kako to? Beograd - Mančester?
MancMellow Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 https://www.northernrail.org/journey/planner/MIA/CRE nije izbacio, ali vidi se okvirno
Dr Arslanagić Posted April 2, 2014 Author Posted April 2, 2014 hm, gledam Lufthansu, povratna oko 320 evra
jms_uk Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Da, £16.50 Return, no i let za M'cr je skuplji za oko £60. S tim sto je i LTN - M.Keynes oko £15 Return. Ergo, usteda je sveukupno oko £30. Ne znam... 30quid ili cimanje, odlucite sami :D
Recommended Posts