Jump to content

Featured Replies

realno je u civiliziranom drustvu zabranjeno besiti spoljne jedinice po fasadama, ne?

• Author

ekšli, u zadnjem dvorištu možeš da radiš šta hoćeš dok god instalacija ne prelazi visinu ograde (a ograde su dosta visoke).

Evo i mojih nekoliko,...kad bas volete slicke.

pvp5841.jpg

southa.jpg

pvp6335.jpg

londonj.jpg

• 1 month later...
  • Author

Ako hoću da stignem od Luton aerodroma do Crewe-a, najbolje mi je da hvatam autobus za Milton Keynes pa tamo voz za Liverpool Lime Street?

jms?

Ako hoću da stignem od Luton aerodroma do Crewe-a, najbolje mi je da hvatam autobus za Milton Keynes pa tamo voz za Liverpool Lime Street?

jms?

Uzmes let za Mancester i imas direktan voz za Crewe :)

Salu na stranu, iz Milton Keynes-a imas direktan voz za Crewe [London Midland je malo sporiji ali dosta jeftiniji od Virgin-a, npr £14 oneway], ne kapiram zasto pominjes Liverpool?

Uzmes let za Mancester i imas direktan voz za Crewe  :)

Da, £16.50 Return, no i let za M'cr je skuplji za oko £60. S tim sto je i LTN - M.Keynes oko £15 Return. Ergo, usteda je sveukupno oko £30. Ne znam...

JMS, de trazis tickets od Milton Keynesa? Ja ni na trainline-u, ni na london midland sajtu ne nalazim za ispod £60 Return  :o (off-peak naravno))

Edited by MancMellow

• Author

hvala jms

Da, £16.50 Return, no i let za M'cr je skuplji za oko £60. S tim sto je i LTN - M.Keynes oko £15 Return. Ergo, usteda je sveukupno oko £30. Ne znam...

JMS, de trazis tickets od Milton Keynesa? Ja ni na trainline-u, ni na london midland sajtu ne nalazim za ispod £60 Return  :o (off-peak naravno))

Beograd - Budimpešta - Beograd 50 evra

Ma ne, to je mucenje. Ovo M'cr sto sam napisao je iz sa BEG

• Author

btw,

ja gledam ovde za karte, još nije izbacio datum koji mi treba

• Author

Ma ne, to je mucenje. Ovo M'cr sto sam napisao je iz sa BEG

Kako to? Beograd - Mančester?

Kako to? Beograd - Mančester?

pa Luftikom :D

• Author

hm, gledam Lufthansu, povratna oko 320 evra

30quid ili cimanje, odlucite sami :D

pa da, al gde trazis karte za london midland?