Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tenis 2014

Featured Replies

Taman da joj Selešova nabaci nekog sa gerijatrije, mlađi lepi i uspešni joj očigledno ne odgovaraju. :naughty:

:Jova:

• Replies 2.1k
  • Views 154k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Kad sam vec krenuo da smaram... Pade mi na pamert mozda i idalno resenje za Anu: Stefi Graf. Nju nisam nikad simpatisao, naprotiv, ali mislim da bi Aninom mozgu najvise treba nemackog mentaliteta i uticaja. A ko onda ako ne Stefi :)

Ana moze da bude No 1. Samo ta glava glupava i nesamouverena da joj se sredi...

Kad sam vec krenuo da smaram... Pade mi na pamert mozda i idalno resenje za Anu: Stefi Graf. Nju nisam nikad simpatisao, naprotiv, ali mislim da bi Aninom mozgu najvise treba nemackog mentaliteta i uticaja. A ko onda ako ne Stefi :)

Ana moze da bude No 1. Samo ta glava glupava i nesamouverena da joj se sredi...

Ana je cini mi se 2010 imala nekog Svabu za trenera jedan kratak period i igrala jako dobro, osvojila je turnir u Linzu i na US openu namucila dobro Serenu. Posle raskinula sa svabom ovaj nije mogao da putuje stalno sa njom. Nama izgleda trebaju svabe za trenere, primer PFC i Lotar Matheus :D

Skroz sam smetnuo njega sa uma..

A Lajovic igra danas 1/4 finale sa Souson i ladno je blagi favorit na kladionicama iako igra protiv 41.og igraca sveta.. Svaka cast kako se probija ove godine!

• Author

Lajović lako prošao prvo kolo Hamburga

Gledam Krajinovica u Hamburgu, igra protiv Svabe Strufa. Ukenjao se u prvom setu totalno i izgubio 6-1 a onda se malo opustio i dobio drugi 7-5, uz nekoliko lepih poteza i solidan prvi servis (na drugi je prvo imao 0/10 osvojenih poena, od tad mozda 50%). Koliko vidim, nije nikakav potencijal za nesto zesce ali u par navrata je pokazao da ume da odigra raznovrsno, kad se opusti. Valjda ce dobiti Svabu nekako, evo ima 2-1 u trecem setu.

Dobio ga :) treci set 6:2

Vojislava Lukic upravo dobila neku Djuliju Brucone na mega snaznom ITF turniru u Sarm El Seiku. Vojka se vraca u velikom stilu :Hail:

Danas posle 12 u 2.kolu Hamburga Krajinovic-Fognini i Lajovic-Berlocq. Nadam se pobedi Lajovica, al i to tesko. Krajinovic je skoro bez sansi...

Uvek postoji mogućnost da Fognini izgubi razum i da ga Fića ispiči uz par izgubljenih gemova. :D

• Author

Lajović dobio prvi set 6:3, a i Krajinović je blizu osvajanja svog

• Author

Dobi Krajinović set

mali se opasno raskrupnjao, bio je ko vrapcic, sad ga bas ima..

• Author

evo ga i brejk u drugom

hhahahah, dva brejka, fonjini je u suicide modu :D

a, nije. omaska. jedan.

ipak dva  :lolol:

Edited by Čutura