Timmy Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Taman da joj Selešova nabaci nekog sa gerijatrije, mlađi lepi i uspešni joj očigledno ne odgovaraju.
Timmy Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Kad sam vec krenuo da smaram... Pade mi na pamert mozda i idalno resenje za Anu: Stefi Graf. Nju nisam nikad simpatisao, naprotiv, ali mislim da bi Aninom mozgu najvise treba nemackog mentaliteta i uticaja. A ko onda ako ne Stefi :) Ana moze da bude No 1. Samo ta glava glupava i nesamouverena da joj se sredi...
Cash Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Kad sam vec krenuo da smaram... Pade mi na pamert mozda i idalno resenje za Anu: Stefi Graf. Nju nisam nikad simpatisao, naprotiv, ali mislim da bi Aninom mozgu najvise treba nemackog mentaliteta i uticaja. A ko onda ako ne Stefi :) Ana moze da bude No 1. Samo ta glava glupava i nesamouverena da joj se sredi... Ana je cini mi se 2010 imala nekog Svabu za trenera jedan kratak period i igrala jako dobro, osvojila je turnir u Linzu i na US openu namucila dobro Serenu. Posle raskinula sa svabom ovaj nije mogao da putuje stalno sa njom. Nama izgleda trebaju svabe za trenere, primer PFC i Lotar Matheus :D
Timmy Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Skroz sam smetnuo njega sa uma.. A Lajovic igra danas 1/4 finale sa Souson i ladno je blagi favorit na kladionicama iako igra protiv 41.og igraca sveta.. Svaka cast kako se probija ove godine!
Zli Gli Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Gledam Krajinovica u Hamburgu, igra protiv Svabe Strufa. Ukenjao se u prvom setu totalno i izgubio 6-1 a onda se malo opustio i dobio drugi 7-5, uz nekoliko lepih poteza i solidan prvi servis (na drugi je prvo imao 0/10 osvojenih poena, od tad mozda 50%). Koliko vidim, nije nikakav potencijal za nesto zesce ali u par navrata je pokazao da ume da odigra raznovrsno, kad se opusti. Valjda ce dobiti Svabu nekako, evo ima 2-1 u trecem setu.
Zli Gli Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Vojislava Lukic upravo dobila neku Djuliju Brucone na mega snaznom ITF turniru u Sarm El Seiku. Vojka se vraca u velikom stilu
Timmy Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Danas posle 12 u 2.kolu Hamburga Krajinovic-Fognini i Lajovic-Berlocq. Nadam se pobedi Lajovica, al i to tesko. Krajinovic je skoro bez sansi...
Jean-Luc Picard Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Uvek postoji mogućnost da Fognini izgubi razum i da ga Fića ispiči uz par izgubljenih gemova. :D
renne Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 Lajović dobio prvi set 6:3, a i Krajinović je blizu osvajanja svog
Čutura Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 mali se opasno raskrupnjao, bio je ko vrapcic, sad ga bas ima..
Čutura Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 (edited) hhahahah, dva brejka, fonjini je u suicide modu :D a, nije. omaska. jedan. ipak dva Edited July 16, 2014 by Čutura
Recommended Posts