Arkadija Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 (edited) To sa Benetoom sinoć je bio lakši trening. Sad sledi Izner koji može da bude jako nezgodan. Edited March 15, 2014 by Arkadija
Tinman Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 (edited) Ajde sad... edit: Bravo za prvi set Edited March 15, 2014 by Tinman
Max Morlock Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Đoković igra sa 3/4 gasa, ali dovoljno dobro da bude bolji od Isnera. Mislim da se u sebi oštri za Federera... i da će taj meč biti druga priča od one pre 2 nedelje.
Tinman Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 (edited) Lobovao Isnera :ziga: Edited March 15, 2014 by Tinman
duda Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 (edited) ali 2x ne odservirati za meč protiv iznera, pa to ni troickom ne bi uspelo tačno me ovo potseća na onaj rim kad je ničim izazvano doživeo raspad u sf protiv berdiha, a ja sam to čitala kao aželja da se susretne u finalu sa rafom kao da je i sada počeo prerano da razmišlja o meču sa fedom ko početnik jbt <_< ed. a federer zavaljen sa pićencem negde uživa gledajući ovaj smehotres od novaka Edited March 15, 2014 by duda
harper lee Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 ali 2x ne odservirati za meč protiv iznera, pa to ni troickom ne bi uspelo tačno me ovo potseća na onaj rim kad je ničim izazvano doživeo raspad u sf protiv berdiha, a ja sam to čitala kao aželja da se susretne u finalu sa rafom kao da je i sada počeo prerano da razmišlja o meču sa fedom ko početnik jbt <_< ed. a federer zavaljen sa pićencem negde uživa gledajući ovaj smehotres od novaka Celu ovu godinu igra po sistemu "zabole me da igram" i tako i prolazi. Sport je pravedan.
duda Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 (edited) Celu ovu godinu igra po sistemu "zabole me da igram" i tako i prolazi. Sport je pravedan. do servisa za pobedu, igrao je skroz ozbiljno ed. i da, da iskoristim priliku da pljunem na sudiju tako bih i ja umela da budem sudija, ono, imate oko sokolovo, ko vas hebe, ja uživam u svojim visinama Edited March 15, 2014 by duda
Tinman Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Isnera koleno nesto zeza, mada ni Novakova glava sigurno nije u boljem stanju. Sad ima priliku za 4:1 bio bi red da iskoristi.
Ros Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 ovaj mu mec samo moze biti od koristi. gomilu frustracije izbacuje iz sebe.
Zaz_pi Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Djokovic vec vise od godinu dana ima probleme da zavrsi setove/meceve kada ima prednost. Ne znam sta je ovo novo? Mozda novo dno u tom pogledu?
duda Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Mozda novo dno u tom pogledu? to ipak je to izner, čuveni server, ne riterner
Recommended Posts