duda Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 (edited) to možda kodvas, kodnas izbosne, kum je za ceo život ed. i da, nemojte pobobu za primere da uzimate izrode tipa šeki, vuk i ostala bagra Edited November 18, 2014 by dùda
Ros Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 navodno je nesto komentarisala, pa je stan rekao "ne pre servisa", pa je onda rekla "placljivko" :D
Dionysos Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 pa rekoh ti, gde njega nađe то је широј јавности познат пример, а има тога колико хоћеш, посебно се са овим ратовима показало колико су нека пријатељства била велика и нераскидива, или што би се код вас убосни рекло "знам ја нас, јебо ти нас"
duda Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 то је широј јавности познат пример, а има тога колико хоћеш, посебно се са овим ратовима показало колико су нека пријатељства била велика и нераскидива, или што би се код вас убосни рекло "знам ја нас, јебо ти нас" :D ma znam sve nego šalim se malo al' ima i nas raznih moj muž (inače hercegovac koji se stidi što su vuk i šešelj njegovi zemljaci) se strogo drži devize da ne postoji razlog da se posvađaš sa kumom i bratom čovek stvarno tako živi. kolikogod to danas zvuči nemoguće, anahrono, štagod
svashtabezneshto Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Kad smo kod kumstva, moja dalja rodbina, što mamina, što tatina, (Rađevina, Posavotamnava) kumstvo shvata veoma ozbiljno. Da bi se izbegla bilo kakva mogućnost sukoba, susrete su sveli na par puta godišnje: slave, svadbe i sahrane. Kažu da to tako vekovima funkcioniše.
James Marshall Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 Ma ovo su neki nesređeni odnosi donijeti još iz Čehoslovačke, ko zna čiji je djed nagno babu od ovog drugog, tu je jedino jadni Federer najebo.
levi Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Dokle će da traje ovo budalesanje po Aziji, da ga nisu malo ugnjavili? Plus što skrnave ovaj blaženi period u godini bez tenisa
Mil@n Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Dokle će da traje ovo budalesanje po Aziji Dokle god dobijaju grdne pare za tu zajebanciju...
Recommended Posts