Jump to content
IGNORED

Tenis 2014

renne

Recommended Posts

Posted

а шеки је већ два кума изгубио

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

307

• Timmy

226

• Max Morlock

153

• Arkadija

133

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

to možda kodvas, kodnas izbosne, kum je za ceo život  :fantom:

ed.

i da, nemojte pobobu za primere da uzimate izrode tipa šeki, vuk i ostala bagra 

Edited by dùda
Posted

navodno je nesto komentarisala, pa je stan rekao "ne pre servisa", pa je onda rekla "placljivko" :D

Posted

pa rekoh ti, gde njega nađe

то је широј јавности познат пример, а има тога колико хоћеш, посебно се са овим ратовима показало колико су нека пријатељства била велика и нераскидива, или што би се код вас убосни рекло "знам ја нас, јебо ти нас"

Posted

то је широј јавности познат пример, а има тога колико хоћеш, посебно се са овим ратовима показало колико су нека пријатељства била велика и нераскидива, или што би се код вас убосни рекло "знам ја нас, јебо ти нас"

:D

ma znam sve nego šalim se malo

al' ima i nas raznih

moj muž (inače hercegovac koji se stidi što su vuk i šešelj njegovi zemljaci) se strogo drži devize da ne postoji razlog da se posvađaš sa kumom i bratom

čovek stvarno tako živi. kolikogod to danas zvuči nemoguće, anahrono, štagod

Posted

Kad smo kod kumstva, moja dalja rodbina, što mamina, što tatina, (Rađevina, Posavotamnava) kumstvo shvata veoma ozbiljno.

Da bi se izbegla bilo kakva mogućnost sukoba, susrete su sveli na par puta godišnje: slave, svadbe i sahrane.

Kažu da to tako vekovima funkcioniše.

Posted

Ma ovo su neki nesređeni odnosi donijeti još iz Čehoslovačke, ko zna čiji je djed nagno babu od ovog drugog, tu je jedino jadni Federer najebo. 

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Dokle će da traje ovo budalesanje po Aziji, da ga nisu malo ugnjavili? Plus što skrnave ovaj blaženi period u godini bez  tenisa

Posted

Dokle će da traje ovo budalesanje po Aziji

Dokle god dobijaju grdne pare za tu zajebanciju...

• 2 weeks later...