Jump to content

Tenis 2014

Featured Replies

а шеки је већ два кума изгубио

to možda kodvas, kodnas izbosne, kum je za ceo život  :fantom:

ed.

i da, nemojte pobobu za primere da uzimate izrode tipa šeki, vuk i ostala bagra 

Edited by dùda

војвода је избосне

pa rekoh ti, gde njega nađe

navodno je nesto komentarisala, pa je stan rekao "ne pre servisa", pa je onda rekla "placljivko" :D

pa rekoh ti, gde njega nađe

то је широј јавности познат пример, а има тога колико хоћеш, посебно се са овим ратовима показало колико су нека пријатељства била велика и нераскидива, или што би се код вас убосни рекло "знам ја нас, јебо ти нас"

то је широј јавности познат пример, а има тога колико хоћеш, посебно се са овим ратовима показало колико су нека пријатељства била велика и нераскидива, или што би се код вас убосни рекло "знам ја нас, јебо ти нас"

:D

ma znam sve nego šalim se malo

al' ima i nas raznih

moj muž (inače hercegovac koji se stidi što su vuk i šešelj njegovi zemljaci) se strogo drži devize da ne postoji razlog da se posvađaš sa kumom i bratom

čovek stvarno tako živi. kolikogod to danas zvuči nemoguće, anahrono, štagod

Kad smo kod kumstva, moja dalja rodbina, što mamina, što tatina, (Rađevina, Posavotamnava) kumstvo shvata veoma ozbiljno.

Da bi se izbegla bilo kakva mogućnost sukoba, susrete su sveli na par puta godišnje: slave, svadbe i sahrane.

Kažu da to tako vekovima funkcioniše.

Ma ovo su neki nesređeni odnosi donijeti još iz Čehoslovačke, ko zna čiji je djed nagno babu od ovog drugog, tu je jedino jadni Federer najebo. 

Deda Vavrinec i baba Vavrinka :s_w:

• 2 weeks later...

Ludak :D

• 2 weeks later...

Dokle će da traje ovo budalesanje po Aziji, da ga nisu malo ugnjavili? Plus što skrnave ovaj blaženi period u godini bez  tenisa

Dokle će da traje ovo budalesanje po Aziji

Dokle god dobijaju grdne pare za tu zajebanciju...

• 2 weeks later...

B5vnCOAIUAA5e0Z.jpg

sretan bozic od andyja