nenad Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 federer je ucinio ispravnu stvar za svajcarski savez. dobio vavrinku i predao (da ga novak ne bi isprasio). sad ce obojica biti odmorniji za finale.
duda Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 i usput se malo i popičkao sa istim tim vavom i to je dobro, ali za francuze zbog stena bih volela da uzmu šviceri, ali zbog feda bih više volela da izgube
Zaz_pi Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 federer je ucinio ispravnu stvar za svajcarski savez. dobio vavrinku i predao (da ga novak ne bi isprasio). sad ce obojica biti odmorniji za finale. To je lepo. Skoro kao NDj.
Tsai Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 Stan je gotivac. Ako je Mirka zaista to radila, to je bas skandal. Djubrad pohlepna.
James Marshall Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 Federerovi fanovi bi sahranili i sebe same na jedan zamah rutave desnice Nego, jel bio Fed na završnoj ceremoniji dodele trofeja..? Nisam video, jer kad sam došao kući, već je krenuo meč Đoković - Murray.
Garnirung Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 Nišikori je po meni dobar bet za gren slem vinera iduće sezone. Rafa će se koncentrisati na šljaku, kao što je uradio i ove godine..mislim da ne može da bude prijetnja za broj 1, nema on 10 mjeseci u nogama. +1 Keija jedino kolje fizička sprema, često se ili povredi ili ostane prazan na kraju turnira, ali je jedini koji ima skil da išamara u kontinuitetu ovu veliku četvorku, tačnije ima najmanje mana od svih tih mladaca.
Time Crisis Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Stan je gotivac. Ako je Mirka zaista to radila, to je bas skandal. Djubrad pohlepna. Pa sad, ako se dobro sećam, Stan je ostavio ženu i dete pod nekakvim izgovorom da mora da se posveti karijeri... valjda se posle vratio, ali baš i ne deluje toliki gotivac. Kako god, sam je kriv za sve one meč lopte koje je proćerdao. :)
Muwan Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Dobacivala mu iz boksa da je buljokoljaš, a on se primio umesto da iskulira.
goofs Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Guzičar? Ih bre kakav čovek, pa ona to njemu odmila!
Time Crisis Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 A sta je Mirka to (navodno) radila? Ima video: http://www.lequipe.fr/Tennis/Actualites/Oui-mirka-a-perturbe-stan/515819
Tsai Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Al kao navodno su on i Fed ortaci. Zamislite da Jelena dobacuje Tipsarevicu. Lol.
Dionysos Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 A sta je Mirka to (navodno) radila? http://youtu.be/eQLXYu6plhg
duda Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Al kao navodno su on i Fed ortaci. Zamislite da Jelena dobacuje Tipsarevicu. Lol. nego šta nego su ortaci, čak su i više od toga FEDRINKA http://youtu.be/ab4-2cC3xZU nego je to valjda taj civilizovani način dok mi trebaš trebaš, posle interes, jbg, kapitalizam je to a ne ko mi primitivci, ono nije kum dugme, steko sam druga do groba i ostale primitivne fore
Behemoth Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Kum, dugme, pa bockanje nozevimo po kafanama.
Recommended Posts