Max Morlock Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 I čovek da se zapita - šta li mu trebaju onakvi setovi kao prvi... al ajde bolje da ih pravi na početku meča nego na kraju.
duda Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 (edited) jeste novak igrao neku pušericu u prvom setu i tako dozvolio čiliću da izgleda kao vanzemaljac na terenu, ali je marin u tom prvom setu baš bio fantastičan, tako da bi ga verovatno dobio u svakom slučaju to ipak ne opravdava novaka za onaj štapić i to u poslednjem momentu ponekad pomislim da bi mu više koristilo da ovakve mečeve izgubi, nešto tipa 0:6, 2:6, da se malo razmrda ed. jel' neko gledao jelku, na čegatm je to ličilo ? Edited March 13, 2014 by duda
April Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 Mislim da Novaka muči situacija u kojoj se od njega očekuje da dobije turnir sa koga su svi važni počišćeni. Igra na silu.
duda Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 Mislim da Novaka muči situacija u kojoj se od njega očekuje da dobije turnir sa koga su svi važni počišćeni. Igra na silu. uopšte ne mislim da ga to muči od njega se već godinama očekuje (tj. u krugu je od svega njih nekoliko) da dobije svaki jebeni turnir na koji nogom stupi (jedino gde se od njega ne očekuje da dobije turnir, to ja šljaka a dok je nadal još na turniru) ako će i to početi da ga muči, onda nema druge nego da se sroza van top 50 pa onda više neće imati tih problema biće da novaka pre muči pad samopouzdanja a i nedostatak nekog jačeg motiva barem meni tako izgleda
Mil@n Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 (edited) Gledao sam malo jutros... Ja mislim da njega ubija u pojam to što zna da ne može da uvede previše inovacija u igru, da manje više ima sve udarce koliko toliko kvalitetne kao i fizikalije koje su verovatno ako ne najbolje na turu, ono u top 3. Dakle, ima univerzalnost, nema slab udarac i fizički je uvek spreman i motorički besprekoran. Ali, nekada, u poslednje vreme sve češće i češće i to je nedovoljno za titule. Kontam da ga to uništava, kao i činjenica da ih ne osvajaju Rafa i Federer već Wawrinka i Marej do nedavno. Pri tom, očigledno je sasvim da se sve teže bori sa pritiskom šta god da ga izaziva, da sve više greši, sve manje pruža svoj najbolji tenis i to sigurno nema veze sa time da li zna i ume i može već je jedino pitanje šta ga u tome sprečava, glava, pritisak, strah, privatni problem... Stvarno ne deluje impresivno, ali to može i da pomogne kod nekih stvari koje sam spomenuo. Edit: sumnjam da mu treba motiva, siguran sam da je napaljen kao majmunčić da osvoji sve živo i mrtvo što može, kao i da ponovo bude no. 1 Pre bih rekao da je baš to problem, tolika želja, nego da je uopšte nema. Edited March 13, 2014 by Glas RazumaN
keitel Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 Meni izgleda kao da uživa u svemu, osim u takmičarskom tenisu.
harper lee Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 Meni izgleda kao da uživa u svemu, osim u takmičarskom tenisu. Apsolutno. I oni sami su se vise smorili od svoje dominacije koliko i ceo teniski svet. Stalno nalazenje motiva u tenisu je zajebana stvar, moras iz sezone u sezonu da igras preko cele godine i uvek ima jos nesto sto treba da osvojis, neku brojku da dostignes, neki rekord da oboris. Da ne igraju sva trojica u isto vreme i da nisu toliko posveceni tenisu Federer bi do sada ostavio tenis, Nadal bi isao da se leci, a Novak bi vec bio sportski funkcioner. Treba se drzati u vrhu tolike godine.
duda Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 siguran sam da je napaljen kao majmunčić da osvoji sve živo i mrtvo što može, kao i da ponovo bude no. 1 sigurna sam da nije osim toga, i sam je nešto pričao na tu temu, tipa ima drugih stvari u životu etc, etc šta znam, meni se čini da novak nikada neće biti konstantno napaljen na vrh kao što je fed a naročito nadal nije on od te sorte
Time Crisis Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 sigurna sam da nije osim toga, i sam je nešto pričao na tu temu, tipa ima drugih stvari u životu etc, etc šta znam, meni se čini da novak nikada neće biti konstantno napaljen na vrh kao što je fed a naročito nadal nije on od te sorte Potpisujem. :) Doduše ne treba zaboraviti da je Novak i takav kakav je i dalje na turniru, a već su ispali i Nadal i Vavrinka i Marej, kao i Tsonga, Berdih, Gaske... praktično su jedino on i Federer za sada 'opravdali' ulogu favorita.
Time Crisis Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 To već nije iznenađenje, Dolgopolov je mnogo bolji igrač od njega sad kad je konačno zauzdao greške
Mil@n Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 sigurna sam da nije osim toga, i sam je nešto pričao na tu temu, tipa ima drugih stvari u životu etc, etc šta znam, meni se čini da novak nikada neće biti konstantno napaljen na vrh kao što je fed a naročito nadal nije on od te sorte Pa neće sigurno da kaže "kad god puknem dođe mi da se ubijem". Naravno da posle poraza nema za šta da se uhvati pa se šalta na "ostalo u životu", pogotovu posle poraza u mečevima kojie bi morao da dobija. Ali kako se on sam oseća posle svakog od njih najbolje on zna, ja verujem da i ne preživljava baš tako lako.
Tinman Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Beneto promasuje ono sto i ja ne bih, 2 set lopte posle 28 minuta.
Recommended Posts