Кристофер Лумумбо Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Čovek koji misli da se zemaljska kugla vrti oko njega pa i vrti se
Max Morlock Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 (edited) Stoka na SK prekinula intervju posle egzibicije zbog jebenih reklama... Sent from my ZP990+ using Tapatalk Edit: evo na PTC ide... Sin, pelene, "prozivka" Endija :D Edited November 16, 2014 by Max Morlock
Čutura Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 (edited) j-mac ko gossip girl ;) "I was playing Mario Carts on my sofa when I got the call. I have to apologise because I obvsly pushed Roger so hard on Thursday" :D Edited November 16, 2014 by Čutura
189- Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Ma jašta je mislis da je covek juce povredjen pobedio wawrinku? pa onda ko jebe wawrinku realno.
wall Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 j-mac ko gossip girl ;) "I was playing Mario Carts on my sofa when I got the call. I have to apologise because I obvsly pushed Roger so hard on Thursday" :D[/size] Lik. :D
renne Posted November 16, 2014 Author Posted November 16, 2014 mislis da je covek juce povredjen pobedio wawrinku? pa onda ko jebe wawrinku realno.Mislim da je meč bio namešten kaonšto sam i napisao sinoć posle gledanja istog
Miljenko Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Dajte ljudi, individualni sport je u pitanju. Uvuce se nesigurnost i tu nema pomoci. Vidjao sam i gore raspade, narocito na WTA turu.
James Marshall Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Ma ja sam nakon prvog seta kojeg je Vava dobio rekao da on nema šanse da ovo uzme. Jednostavno preveliki je to za njega psihološki pritisak, da pobijedi idola, učitelja i teniskog boga Švajcarske.
Time Crisis Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Mislim da je jako nekorektna ona pobeda sinoć, a i ovo što Mijaljević (ako je on uopšte) priča o sinoćnoj svađi u svlačionici govori u prilog neopraštanju. Elem, da sam Vavrinka, onemogućila bih Federeru da osvoji DC. Tačnije, mislm da je još sinoć znao da danas neće igrati. Nekorektna pobeda? :D Ne budite naivni, Federer je sigurno do poslednjeg trenutka očekivao da će izaći danas na teren, bilo bi smešno da je juče poklonio meč, kao što neki izgleda očekuju, Vavrinka može samo sebe da krivi što je najgori "čouker". :)
Max Morlock Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Vidim pominje se da je Federer "hurt his back...". Da, bole ga bulja... Sent from my ZP990+ using Tapatalk
Кристофер Лумумбо Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Normalno, jebe mu se da se smara. Bitno da se pojavio sa onom grivom i publika je vec kupljena. Jedino me brine da ga ne kazne sto je namestio mec.
Max Morlock Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 Shameful Roger Federer has betrayed spirit of sportThe Swiss tennis star let down his fans and his sport by refusing to play Novak Djokovic in London, writes Alex Chick.Wow :o
Recommended Posts