svashtabezneshto Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 (edited) Mislim da je jako nekorektna ona pobeda sinoć, a i ovo što Mijaljević (ako je on uopšte) priča o sinoćnoj svađi u svlačionici govori u prilog neopraštanju. Elem, da sam Vavrinka, onemogućila bih Federeru da osvoji DC. Tačnije, mislm da je još sinoć znao da danas neće igrati. Edited November 16, 2014 by svashtabezneshto
wall Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 (edited) Aca priča o fajtu Federera i Stana sinoć u svlačionici. Nije Aca. Edited November 16, 2014 by wall
Max Morlock Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Čovek koji misli da se zemaljska kugla vrti oko njega Ja sam verovatno u svojoj tiradi negde i preterao, ali ovo citirano je potpuno pogođena suština. :) Sent from my ZP990+ using Tapatalk
Arkadija Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Šta je to bilo sinoć, hoće li se to odraziti na međukantonalnu stabilnost Davis Cup reprezentacije Švajcarske????
keitel Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Mislim da je jako nekorektna ona pobeda sinoć, a i ovo što Mijaljević (ako je on uopšte) priča o sinoćnoj svađi u svlačionici govori u prilog neopraštanju. Elem, da sam Vavrinka, onemogućila bih Federeru da osvoji DC. Tačnije, mislm da je još sinoć znao da danas neće igrati. Dobro, sad, dejvis kup je timska igra. Koliko znam, za razliku od Federera koji se pojavljivao samo na mahove, Vavrinka nikada nije otkazao poziv selektora. Ne mogu da zamislim da bi mogao da uradi tako nešto.
wall Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Da je bilo ozbiljno. Možda zbog provociranja Stana iz Fed lože tokom meča ili nešto drugo... Možda čak i Milka.
Arkadija Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Ajde još neki detalj za nas koji ne gledamo RTS.
Max Morlock Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Kapiram da je Federer krenuo da ružno kara StenDMena što ga je izmorio pred finale umesto da mu pruži laki trening... Sent from my ZP990+ using Tapatalk
Takeshi Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 (edited) kakve tabloidne pikanterije, da se popuni prenos. ^_^ Ben Rothenberg @BenRothenberg · 30m30 minutes ago A lot of the audio was unclear, but hear French TV picked up Stan saying "She did same thing at Wimbledon" during incident last night. Edited November 16, 2014 by Takeshi
Arkadija Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Viškoviću, opera se zove Toska, a ne Toskana
wall Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Ajde još neki detalj za nas koji ne gledamo RTS.E jepte se. Meni uši krvare. :D Pa to je to. Informacije dolaze od imena u tenisu da je bilo baš žestoko.
James Marshall Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Viškoviću, opera se zove Toska, a ne Toskana Ahahahaaha, ne seri, to je tako Viškovićevski, praviti se erudita
189- Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Zato što je navodno još juče znao d neće igrati finale covek se povredio u tb treceg seta.
Recommended Posts