Dagmar Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Tjah, ja to sve stavljam u grupu filmova koje ušuškani strejt mali zapadnjaci vole da gledaju kad hoće da spoznaju bol.
yolo Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 zorge ima neki artificial intelligence SLP notification posto ga cak nisam ni pomenuo (bih ali se nisam potrudio ni da zapamtim...)
MocaVukotic Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 ne kapiram taj kult rom com ovde. meni je prosle godine tesku dijareju izazvao onaj mega hejlovani rom com o onom liku koji bezi iz ludare i smuvava se sa jednako nenormalnom komsinicom, ta je valjda dobila i nekog oskara (ili pravila neki incident na dodeli, ne secam se vise).mada ste realno korisni, odmah precrtam to gde krene opste balavljenje... zorge ima neki artificial intelligence SLP notification posto ga cak nisam ni pomenuo (bih ali se nisam potrudio ni da zapamtim...)da, ti kao ne znaš ni ime glumice, ni dal je dobila oskara... :0.6:
Molder Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 ne kapiram taj kult rom com ovde. meni je prosle godine tesku dijareju izazvao onaj mega hejlovani rom com o onom liku koji bezi iz ludare i smuvava se sa jednako nenormalnom komsinicom, ta je valjda dobila i nekog oskara (ili pravila neki incident na dodeli, ne secam se vise).mada ste realno korisni, odmah precrtam to gde krene opste balavljenje... :ziga:Genijalno! Imaš piće za ovo!
Ajant23 Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Hej, meni lično nije bitno. Sve se mahom može popljuvati što se dobija u poslednje vreme. Zabavno je, doduše, slušati ovu pljuvačinu, daje intresantnu sliku ^_^
Hippie Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 :ziga:Genijalno! Imaš piće za ovo!+ 1kak sam samo volela onaj Drive.... sve ste ga ubili.. od vatre ni plamičci
Recommended Posts