3opge Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 Syme, pa ti si napisao toliko o ta dva filma da možda uskoro avanzuješ sa ove simulacije na makar malo kvalitetnije filmove...хвала Пантелејмону. било је крајње време.
kobni zelaya Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 U suštini krajnje prosečna komedija, koju bih teško odgledao da nije Sama Rockwella, koji je ponovo od "govana napravio pitu". Krajnje nerazrađen scenario, gde se najveći deo stvari desi mimo glavnog junaka. Imalo je prostora za nekakvu parafrazu situacije iz "Dobar dan tugo", Fransoaz Sagan, to bi film verovatno odvelo u zanimljivije i komičnije razrešenje, da ne govorim o tome da bi to bilo mnogo primerenije sadašnjem vremenu. Ovako - štajaznam, smušen glavni junak koji je suviše obeležen pubertetom i gotovo nikakvim ličnim osobinama. Gledati samo zbog Sama Rockwella. Syme, pa ti si napisao toliko o ta dva filma da možda uskoro avanzuješ sa ove simulacije na makar malo kvalitetnije filmove...+1
yolo Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 ne kapiram taj kult rom com ovde. meni je prosle godine tesku dijareju izazvao onaj mega hejlovani rom com o onom liku koji bezi iz ludare i smuvava se sa jednako nenormalnom komsinicom, ta je valjda dobila i nekog oskara (ili pravila neki incident na dodeli, ne secam se vise).mada ste realno korisni, odmah precrtam to gde krene opste balavljenje...
Dagmar Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Taj film je na liniji onog into the wild i dr sličnih hitova.
kobni zelaya Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 (edited) To je Zorge navalio, mada je Silver Linings Playbook ipak dobar film. Ovaj pak nije ni rom com, nego nekakva tinejdž komedija/drama.edit et gazza Edited January 2, 2014 by kobni zelaya
Dagmar Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Ja sam ga odgledala, ali prikaz likova mi je bio vrlo tjah, ko u Simpsonovima kad Lisa glumi Ofeliju, skače naokolo sa glave na noge, i viče nešto tipa Ja sam luda, hihihi, gledajte me kako ludujem, hihihi...
3opge Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Taj film je na liniji onog into the wild i dr sličnih hitova.nije.
ToniAdams Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Taj film je na liniji onog into the wild i dr sličnih hitova.kako bre? pa into the wild svakako nije komendija, stavise je verovatno najdepresivniji film koji sam ikad gledao.
Turnbull Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 U suštini krajnje prosečna komedija, koju bih teško odgledao da nije Sama Rockwella, koji je ponovo od "govana napravio pitu". Krajnje nerazrađen scenario, gde se najveći deo stvari desi mimo glavnog junaka. Imalo je prostora za nekakvu parafrazu situacije iz "Dobar dan tugo", Fransoaz Sagan, to bi film verovatno odvelo u zanimljivije i komičnije razrešenje, da ne govorim o tome da bi to bilo mnogo primerenije sadašnjem vremenu. Ovako - štajaznam, smušen glavni junak koji je suviše obeležen pubertetom i gotovo nikakvim ličnim osobinama. Gledati samo zbog Sama Rockwella.+1Terajte se, gospodine. :)
Dagmar Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Mislim na razvoj likova, gde se ni ne radi o depresiji, nego o za moj ukus slabo i karikaturalno razvijenim likovima.
3opge Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Mislim na razvoj likova, gde se ni ne radi o depresiji, nego o za moj ukus slabo i karikaturalno razvijenim likovima.ti volis bildere?
ToniAdams Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 pa u Into the Wild imas 1 lika, ostali su manjevise (korektno razvijena) dekoracija.el sigurno mislimo na isti film?
Singer Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 al ste poskakaliiiii... kao da ste svi do malopre bili u steku iza nekog zidica -_-
Turnbull Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Zorge namestio da nam stiže automatski notification čim nego blati SLP -_-
Recommended Posts