kobni zelaya Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Otprilike, tako ispade. Na moju žalost, American Hustle ostade skroz kratkih rukava... Dovoljan dokaz kvaliteta, što se mene tiče. Prošle i ove godine totalni drnč filmovi uzimaju Oskara za najbolji film.
MocaVukotic Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Dovoljan dokaz kvaliteta, što se mene tiče. na kraju tako ispadne
Ravanelli Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 završio bih ovu četvoročlanu panel-raspravu dodelom ppposcara ah-u
kobni zelaya Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 (edited) :) Nisam još gledao Her, a i ovako ne znam dal' mi je bolji AH ili DBC. edip Nisam ni Nebrasku, ni Gravity. :( Edited March 3, 2014 by kobni zelaya
Razzmatazz Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Men' ide ovako nekako: DBC >> AOC >> AH && Her && 12AS >> Lion King >> Gravity Ne gledah Nebrasku još.
Ravanelli Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 meni je taj gravity ok eksperiment dokle se stiglo sa tehnologijom u filmu i vežba kako napraviti film bogat događajima u tako skučenom scenarističkom prostoru (samo bulok). nategnutost scenarija, patetika priče, bilo kakkav smisao, klunijevo pojavljivanje... kakve crne nagrade. popcorn fun
Roger Sanchez Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Odgledo ja ovo u subotu i sad mi je drago što je doživio shutout. Tako isprazan film...
John Coltrane Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 I ja sam protiv tih Avatara, Matrixa, Gravitya i ostalih "igrica-filmova" , mislim da bi ih trebalo svrstati u posebnu kategoriju filmova.
Mil@n Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Prosečan film sa nadprosečnom ekipom od kojih niko nije prikazao ništa nadprosečno, pa ni Bejl. Da nema sisa Adamsove na svakom koraku, bio bi mi još gori, sigurno.
Recommended Posts