kud u maglu Simoviću Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 čuh pre neki dan da minja m. bije 700.000 1
jorma shparga Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 Valjda bivsi muz Il je bas onako slobodna zajednica...
Frank Pembleton Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 5 hours ago, kud u maglu Simoviću said: čuh pre neki dan da minja m. bije 700.000 Ona je sad "regionalni direktor" ENS. Ja sam tu neku cifru čuo za nju za "transfer" U evrima. Plus stanovi u BnV... A ovaj I.Radovanović jeste "u vezi" sa Zekićkom... I ozbiljno je govno... 1
Milosh76 Posted December 13, 2024 Posted December 13, 2024 Sediste SBB....Ulica: Bulevar Peka Dapčevića 19, 11010 Beograd Sediste Informer TV: Informer.rs Insajder tim d.o.o. Bulevar Peka Dapčevića 17, Voždovac, Beograd
Verterdegete Posted December 13, 2024 Posted December 13, 2024 Ali zasto ti ljudi dobijaju tolike pare, kada niko zivi vise ne gleda televiziju? 1 1 1
Mel Posted December 13, 2024 Posted December 13, 2024 5 minutes ago, Verterdegete said: Ali zasto ti ljudi dobijaju tolike pare, kada niko zivi vise ne gleda televiziju? Mozda niko zivi ne gleda vise televiziju ali dosta glasaca gleda.
vememah Posted December 13, 2024 Posted December 13, 2024 (edited) Televizija ima ukupan rejting od 24,3%, to znači da je prosečna osoba gleda skoro 6 sati dnevno (prosečni penzioner verovatno preko 10). Leti se gleda manje, 4-5 sati. Quote Gledanost TV programa od 2. do 8. decembra 2024. godine https://www.rts.rs/lat/rts/istrazivanje-cipa/vesti/5598543/sedmicni-pregled-gledanosti-televizije.html Edited December 13, 2024 by vememah 1 1
Filozof manijak Posted December 13, 2024 Posted December 13, 2024 41 minutes ago, Verterdegete said: Ali zasto ti ljudi dobijaju tolike pare, kada niko zivi vise ne gleda televiziju? klasičan problem posmatranja sveta iz svoje vizure i donošenja pogrešnih zakljočaka.
fusion_ Posted December 13, 2024 Posted December 13, 2024 Klasičnu televiziju uglavnom gledaju stariji (koji su većina), mlađi su na streamingu odavno. Ne mogu više ni zamisliti nekog u dvadesetim godinama da sad sedi i čeka neku seriju u 9 uveče i to sa reklamama.
Mel Posted December 13, 2024 Posted December 13, 2024 7 minutes ago, fusion_ said: Klasičnu televiziju uglavnom gledaju stariji (koji su većina), mlađi su na streamingu odavno. Ne mogu više ni zamisliti nekog u dvadesetim godinama da sad sedi i čeka neku seriju u 9 uveče i to sa reklamama. Jbg mi u kuci svi gledamo, ja crtane sa detetom i slagalicu sa mojima, majka italijansku neku seriju, cale Vucica i Hepi i samo trepce. Sinoc smo upali u "a gde su stanovi od 75 hiljada evra, sta je ovo" loop - ja kazem pa laze - cale ali gde su stanovi od 75 hiljada - pa kazem da sve laze - dobro laze, ali kakvi stanovi od 75 hiljada Pricamo sa TVom, zivimo sa TVom... Ti od 20 su na ulici. Ja inace do pre 5 godina nisam ni imala TV aparat u kuci :( 1
najneindustrijaliziraniji Posted December 13, 2024 Posted December 13, 2024 neka ovde. prvih pet minuta. jezivo je šta rade liku iz slavije info i tuga je koliko prolazi van radara. 2 1
Milosh76 Posted December 19, 2024 Posted December 19, 2024 Kako UNS nezvanično saznaje, udruženja i institucije predložile su različite kandidate za članove Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM). Među predloženima iz novinarskih udruženja izdvajaju se Snježana Milivojević i Mileva Malešić, kao i Dejan Vuk Stanković i Petar Kočić. Univerziteti su istakli imena poput Ivana Medenice, Vanje Šibalić, Milorada Vukašinovića, Zorana Jevtovića i Aleksandra Gajovića. Iz organizacija koje se bave zaštitom dece kandidovani su Aleksandra Krstić, Dušan Aleksić, Igor Jurić i Milanka Gvojić. Elektronski mediji su predložili Jovanu Vitez, Tanju Vojvodić Mitrović i Miloša Rajkovića, dok su nacionalni saveti manjina nominovali Ištvana Bođonija i Muhedina Fuljanina. Predlozi iz verskih zajednica uključuju Sanju Anđelković, Snežanu Miljković, Mevljuda Dudića i Misalu Pramenković. Među kandidatima koje su istakli zaštitnici prava nalaze se Saša Mirković, Gordana Predić, Stevica Smederevac i Žarko Ristić. Udruženja umetnika kandidovala su Ivana Lalića, Željka Hubača, Leontinu Pat i Aleksandra Petrovića, dok su za predstavnike udruženja koja promovišu slobodu izražavanja predloženi Dubravka Valić Nedeljković i Rodoljub Šabić. Svi ovi predlozi upućeni su Odboru za kulturu i informisanje, koji će doneti konačnu odluku o izboru članova Saveta REM-a. https://www.danas.rs/vesti/drustvo/ko-su-kandidati-za-clanove-saveta-rem-a/
James Marshall Posted December 19, 2024 Posted December 19, 2024 Jbt Jurić, ja od tog čovjeka nisam vidio ništa sem samopromocije i toga da se ne skida sa medija kad god je neka tragedija koja uključuje djecu. To mu je jedina veza sa medijima da ja znam. 2 1
*edited by mod Posted December 19, 2024 Posted December 19, 2024 26 minutes ago, James Marshall said: Jbt Jurić, ja od tog čovjeka nisam vidio ništa sem samopromocije i toga da se ne skida sa medija kad god je neka tragedija koja uključuje djecu. To mu je jedina veza sa medijima da ja znam. Video si, video si. Samo treba da se prisetiš ko mu je devojka/žena. 1
Recommended Posts