MayDay Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 Ti obećaj da ćeš da koristiš znakove interpunkcije i Vasudeva će ti prepričati. Link to comment
Hella Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 (edited) može jer inače radim sve što mi žene kažu + tolko sam lenj da rzmšljm d zbcm smglsnk jr kntm d ć t m svjdn rzmt Edited April 8, 2014 by Hella Link to comment
MayDay Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 može jer inače radim sve što mi žene kažu + tolko sam lenj da rzmšljm d zbcm smglsnk jr kntm d ć t m svjdn rzmt Mi na forumu smo rodno neutralni, tako da ti to nije argument. Link to comment
Weenie Pooh Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 Ima li šta gore od ćiriličnog italica? Trebalo mi je 15 sekundi da protumačim šta интиман treba da znači... Link to comment
Аврам Гојић Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 (edited) kako šta znači, pa uhtimah Edited April 8, 2014 by Грешни Василије Link to comment
Turnbull Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 (edited) Inače, ja se već neko vreme pitam dokle će da dogura ovaj mladi psihoanalitički talenat, i evo, kroz tarzančiće do zvezda. Kakva se divna elita stvar u naprednjačkoj Srbiji. Što rek'o Del Boj - crème de la crème. Treba samo pogledati redovne Politikine kolumniste. Edited April 8, 2014 by Turnbull Link to comment
Weenie Pooh Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 (edited) kako šta znači, pa uhtimah "...bila je pristojna da svoj intimni život zadrži kao Umpah-Pah." Zašto li krivuljare svako jebeno ime kad se linkovi očigledno ne ubacuju? Verovatno i nemaju dovoljno sadržaja online da bi svako ime bilo tagovano. Tekst je, naravno, ogavan. Prijateljica noći Prpa u funkciji zaštitnika Demokratske stranke opstruira rad komisije, tuži se sa Ćuruvijinom decom oko stana, i blati ugled PPVa - čiji je naziv funkcije inače savršeno legalan u skladu sa članom 12. stavom 2., članom 13. stavom 3., i članom 14. stavom 3. Zakona o Vladi, samo da se zna. Edited April 8, 2014 by Weenie Pooh Link to comment
Turnbull Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 Ima li šta gore od ćiriličnog italica? Takozvanog италића. Link to comment
Hamlet Strašni Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 Šta fali ćiriličnom italiku, gnjaveži jedni. Link to comment
pacey defender Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 Šta fali ćiriličnom italiku, gnjaveži jedni. ништа Link to comment
Weenie Pooh Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 Šta fali ćiriličnom italiku, gnjaveži jedni. Slova se previše razlikuju od standardne verzije, što otežava čitanje kad je svaka peta reč bespotrebno italićizirana. , Kad t postaje т, a и postaje и... Link to comment
ficfiric Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 Jbt, kakvi dzangrizavi starci su zaposeli forum. Smeta im menjanje nickova, smeta im италић, Hamlet kuka zbog trolovanja Moderacije... Link to comment
Recommended Posts