Jump to content
IGNORED

Mediji u Srbiji

bergasa19

Recommended Posts

Posted

šta propuštam time što ne vidim vezu sa medijima u Srbiji, koja informacija mi fali? Na stranu što je vijest sama po sebi interesantna

Posted (edited)

^

Pogrešna tema, molim da se obriše.

Edited by vememah
Posted

posle blica i kurira, logičan niz. slede alo, telegraf.........pečat

Posted

ta priča o informer tv-u kola već neko vreme, u prvo vreme je bila internet tv

nisam siguran da imaju kapacitet za nešto više

Posted

Imam glupi predosećaj da će neko državno preduzeće koje je pod šapom vlasti (Telekom?) na račun poreskih obveznika upumpati velike pare u Informer tv i da će im REM potom dodeliti nacionalnu frekvenciju :(

Posted

ma jok, već su ulupali pare i pare i pare u

1. kurir tv

2. k1

3. tanjug tv

4. euronews/bloomberg

arenu i ostale da ne spominjem, što naravno ne znači da neće i u djv-ov projekat, al mislim da im lagano ponestaje love za bahaćenje tog tipa

• +1 2
Posted

a realno i razvodnjavaju, mislim, kapiram ja da je to još jedan autlet za proizvodnju kontenta, ali pored ovih navedenih i hepija i pinka, mislim, ciljani konzument nema 63 sata dnevno da to sve posrče u riltajmu

• +1 1
Posted

Blic, Kurir, K1, Superstar (verovatno i Informer).. Sve isti kanali sa istim sadržajem. Isti filmovi, serije, samo ih prebacuju s jednog kanala na drugi. Informativa takođe ista, samo drugi voditelji. :)

Posted
On 17. 5. 2023. at 9:11, vememah said:

Forbs izdanja u Srbiji, Hrvatskoj, BiH, Crnoj Gori i Sloveniji vodiće iskusni urednici i novinari koji će se pobrinuti da lokalni sadržaj bude jedinstven i prilagođen potrebama publike. Kako privreda u Adriatic regionu nastavlja da raste i da se razvija, Forbs sajtovi će biti tu da pruže najnovije vesti, analize i uvid u svet poslovanja, navodi se u saopštenju.

takvih urednika i novinara imamo na angro. ako treba i za izvoz. sve to izlazi sa diplomom, a nikada nije otislo da razgovara sa obicnim covekom na ulici, pijaci.

jos pricamo o portalima. pa tu je najvaznije da brzo kucas u skladu sa politikom firme. obicna vest je tesko napisana kako treba, a dovoljno je baciti pogled na skoro svaki intervju na tim sajtovima.

jbt kako ta profesija gaji vasionsko misljenje o sebi. sve sazidano od 'vojvodo-serdare'

• +1 3
Posted
2 hours ago, fusion_ said:

Blic, Kurir, K1, Superstar (verovatno i Informer).. Sve isti kanali sa istim sadržajem. Isti filmovi, serije, samo ih prebacuju s jednog kanala na drugi. Informativa takođe ista, samo drugi voditelji. :)

SUperstar nema informativu i ne može u ovaj koš

• +1 1
Posted

Ima da se ujedine u jednu televiziju i da je nazovu SuperStar...

Posted
1 hour ago, renne said:

SUperstar nema informativu i ne može u ovaj koš

Ima serije koje se vrte na svim tim drugim kanalima.

Posted

super star je striming servis samo non on demand

Posted (edited)

Ivanović: Telekom daje 7-8 M evra godišnje za Informer TV; Utisak nedelje imao malo veći šer od Hit tvita po merenju Nilsena u ukupnoj populaciji prošle nedelje

Edited by msv