Jump to content
IGNORED

Mediji u Srbiji

bergasa19

Recommended Posts

Posted (edited)

Pali su zato što su prošli izbori, nije da ima velike razlike u odnosu na raniju situaciju, pikovi gledanosti su otkako se Tramp pojavio bili u izbornim godinama: Trampova pobeda bila je 2016, a poraz 2020.

Kad se gledaju neizborne godine, MSNBC se osetno popravio u odnosu na donji grafik, a i Fox i CNN su nešto bolji.

gmkImrt.jpg

http://www.thetvratingsguide.com/2020/11/president-obama-and-former-struggles-of.html

Edited by vememah
  • +1 1
Posted

Live stream američkog Newsmaxa:

Posted
7 hours ago, fusion_ said:

Mislio sam da je obrnuto. Jer ono malo što sam ispratio na američkom Newsmaxu je skoro kao Happy Aktuelnosti.

Ljubitelji Trampovih teorija zavere o krađi izbora su prelazili na Newsmax jer nisu bili zadovoljni stepenom njihovog širenja na Foxu, koji je u međuvremenu morao da iskešira 800 miliona da ne bi bio osuđen za to, toliko o tome.

• 4 weeks later...
Posted
34 minutes ago, salerokada said:

mislim da sam negde video da je to sa očevog youtube kanala, javnog

(što ne menja činjenicu da je sramotno što je objavljeno)

• +1 1
Posted
3 hours ago, salerokada said:

A u stvarnosti Georgiev kuka što oni nisu prvi to pustili... 

• +1 1
Posted
1 hour ago, renne said:

FwRBytJWIAAAjez?format=jpg&name=medium

ovo ni Isus ne bi postigao

• Haha 1
Posted

Možda je bilo pile noja? :unsure:

• Haha 3
Posted

to ko u Pijanisti kad čekaju voz za Treblinku, pa njih 10 deli jednu karamelicu

• +1 1
  • Tužno 1
Posted

United Media (UM), vodeća medijska kompanija u jugoistočnoj Evropi, potpisala je ugovor sa Forbsom (Forbes) kojim je planirano pokretanje licenciranih Forbes digitalnih izdanja u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i organizovanje prepoznatljivih Forbs konferencija i događaja, navedeno je u saopštenju UM. (...)
Ugovorom je predviđeno da, do kraja godine, bude pokrenuto pet novih Forbes Adria sajtova. Oni će u potpunosti imati pristup svim Forbs sadržajima, ali će donositi i lokalne priče. Forbs izdanja u Srbiji, Hrvatskoj, BiH, Crnoj Gori i Sloveniji vodiće iskusni urednici i novinari koji će se pobrinuti da lokalni sadržaj bude jedinstven i prilagođen potrebama publike. Kako privreda u Adriatic regionu nastavlja da raste i da se razvija, Forbs sajtovi će biti tu da pruže najnovije vesti, analize i uvid u svet poslovanja, navodi se u saopštenju.

https://n1info.rs/biznis/united-media-dovodi-forbes-u-region/

Posted

Vi Blumberg, mi ćemo Forbes...
Patkometrija...

....shiit has hit the fan.