gospa buba Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 nekima nam je sasvim svejedno sent from my not bubamoto
đorđe geprat Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 nikad jači komentari u novijoj istoriji thumbs up and down
đorđe geprat Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 dosadni kesić. crna gora i laza. može bolje na drugom mestu.
SmudgeYorkshire Posted April 9, 2023 Posted April 9, 2023 Kako vam se čine https://velikeprice.com/ ? Meni za sada solidno, bar negdje online malo veći izbor dužih tekstova o opštim temama. 1
Frank Pembleton Posted April 9, 2023 Posted April 9, 2023 Kako vam se čine https://velikeprice.com/ ? Meni za sada solidno, bar negdje online malo veći izbor dužih tekstova o opštim temama.Koliko vidim to je ovaj Veljko Laliić iz Nedeljnika...Mislim nabrojao je on brdo "saradnika"...Nije loše ali videćemo koliko će da potraje.......shiit has hit the fan. 1
Frank Pembleton Posted April 19, 2023 Posted April 19, 2023 Pa to je "licenca" koje se UG odrekao?Georgiev je na NovaS sada?....shiit has hit the fan.
jorma shparga Posted April 19, 2023 Posted April 19, 2023 Kakav ce cripple fight da bude izmedju Euronewsa i Newsmaxa * Opskurni Balkan trip ima 2 X veci rejting od Euronewsa
Jimmy Kowalski Posted April 19, 2023 Posted April 19, 2023 52 minutes ago, Frank Pembleton said: Pa to je "licenca" koje se UG odrekao? Georgiev je na NovaS sada? ....shiit has hit the fan. Pa valjda uredjuje Dnevnik Nove sa Obucinom i ostalima..
Frank Pembleton Posted April 19, 2023 Posted April 19, 2023 Pa valjda uredjuje Dnevnik Nove sa Obucinom i ostalima..Pa da. On nema veze sa Newsmax -om nikakve više.BTW, nisam siguran koliko on uopšte više tamo ima bilo kavu "odlučujuću" ulogu.Mislim da su ga posle propasti projekta ostavili tamo da ne bi lajao okolo šta se radilo i tako naneo štetu.......shiit has hit the fan.
Moonwalker Posted April 19, 2023 Posted April 19, 2023 (edited) 5 hours ago, kud u maglu Simoviću said: živela sloboda medija J**** ih Mardok ako je ovo Fox.doo Edited April 19, 2023 by Moonwalker
Grunf Posted April 19, 2023 Posted April 19, 2023 nije fox d.o.o. newsmax je za desnicare sa fakultetom, a fox za one sa srednjom skolom. a kako je i zasto newsmax bio jedno vreme u ovkiru UM, a Brka Bugarin direktor, ko zna....
Voba Posted April 19, 2023 Posted April 19, 2023 (edited) Šta smaraju više sa tim news kanalima, ima ih milion... Što ne ulože u nešto atraktivnije? Evo mogu da sinhronizuju Disney kanale, da upoznaju deca miki mausa... Edited April 19, 2023 by Voba
fusion_ Posted April 19, 2023 Posted April 19, 2023 newsmax je za desnicare sa fakultetom, a fox za one sa srednjom skolom. Mislio sam da je obrnuto. Jer ono malo što sam ispratio na američkom Newsmaxu je skoro kao Happy Aktuelnosti. 1
Frank Pembleton Posted April 19, 2023 Posted April 19, 2023 nije fox d.o.o. newsmax je za desnicare sa fakultetom, a fox za one sa srednjom skolom. a kako je i zasto newsmax bio jedno vreme u ovkiru UM, a Brka Bugarin direktor, ko zna....To je genijalni plan menađera UG i uticajnih tviteraša, da će time da se dodvore Trampu, al jbga.......shiit has hit the fan.
Recommended Posts