Tihajeza Posted April 5, 2023 Posted April 5, 2023 Ima suprugu. U pripremama za moju drugu trudnoću, bio je sa trudnicom u čekaonici kod ginekologa. (Kapiram da nije čekao sa (mnogo mlađom) sestrom) 1
Filozof manijak Posted April 5, 2023 Posted April 5, 2023 Mene zanima koliko neko mo može ne biti gadljiv da legne sa Pljosnatim crvom 3 1
radisa Posted April 5, 2023 Posted April 5, 2023 2 hours ago, Filozof manijak said: Mene zanima koliko neko mo može ne biti gadljiv da legne sa Pljosnatim crvom Svako ima svoje fetiše... 1 1
Lancia Posted April 5, 2023 Posted April 5, 2023 6 hours ago, Filozof manijak said: A štrajk glađu? A muharike?¿ Patetika i cirkus se uvukli u sve sfere drustva i uvek idu paralelno u paru, onaj konj nije potpisao ali se raspravlja o tome sta je rekao Janketic, EPS preko noci nije vise javno preduzece nego akcionarsko drustvo, ali tema je crv od Vucicevica i njegovo tamnicenje....i tako svaki dan vec decenijama.
Filozof manijak Posted April 5, 2023 Posted April 5, 2023 Meni je ipak hajlajt svega ta njegova supruga što je kao uplatila kaznu, u fazonu: majmune, prestani da se majmunišeš i dolazi kući! 1
Mil@n Posted April 5, 2023 Posted April 5, 2023 20 minutes ago, Filozof manijak said: Meni je ipak hajlajt svega ta njegova supruga što je kao uplatila kaznu, u fazonu: majmune, prestani da se majmunišeš i dolazi kući! Ona je uplatila kaznu u fazonu kako su se dogovorili kada je odlazio u ćorku. Ako je uopšte i bio u njoj. 2
3opge Posted April 5, 2023 Posted April 5, 2023 hteo da se spase pranja usranih guzica i menjanja pelena al mama shch! 1
foto Posted April 6, 2023 Posted April 6, 2023 ma jok. zena shvatila da ce bilmez da ladi jaja 6 meseci (ili je neko mislio da ce da ide na njive padinjaka i deli sobe sa manijacima i narkomanima), trebalo joj 2 dana da shvati da ce ona najvise da najebe sama sa decom i tekucim poslovima, platila kaznu u inat djv, i rekla mu da se dovuce kuci u zeleznik da ne bi najebao. djv je planirao da ovo traje bar 2 nedelje ali zeni je pukao zivac i isterala ga napolje. 1
hefaca Posted April 6, 2023 Posted April 6, 2023 Planirao je 2 nedelje, ali je izdrzao 2 dana. Ona da se pitala, vrv bi platila posle 2 godine.
radisa Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 Quote Najnoviji spot TV Pink: Uhapsiti urednike Danasa, N1 i NoveS Televizija sa nacionalnom frekvencijom od jutros emituje spot nepoznatog autora kojim poziva na hapšenje urednika medija koji kritikuju vlast i predsednika Vučića, zato što, poruka je spota, ako je vlasnik Informera završio u zatvoru iako govori istinu treba uhapsiti i njih S.Ć "Dok je vlasnik Informera završio u zatvoru zbog izgovorene reči, mnogi iako su izgovorili stotine neistina i uvreda, slobodno se šetaju i, i dalje nesmetano lažu i kleveću, i još se raduju što je Vučićević bio u zatvoru“, rekla je jutros voditeljka u okviru Dvenvuika TV Pink najavljući spot koji se nakon toga ceo dan emitovao na ovom programu sa nacionalnom frekvencijom. Spot poziva na hapšenje novinara i urednika portala Nova.rs, dnevnog lista "Danas", televizija Nova S i N1 zato što kritikuju aktuelnu vlast i predsednika Aleksandra Vučića. U spotu je poistovećena kritika vlasti sa činjenicom da je vlasnik Informera Dragan J. Vučićević odbio da plati kaznu po privatnoj tužbi za koju je krivično osuđen. Spot poziva na uvođenje verbalnog delikta. Autor spota je anoniman. Spot traje dva i po minuta. Navodi se da je vlasnik "Informera“ Dragan J. Vučićević "osuđen na zatvorsku kaznu zbog istine“, dok se na slobodi još uvek nalaze "oni koji zaista vređaju“ predsednika Srbije Aleksandra Vučića. U njemu se smenjuju kadrovi sa naslovnicama i tekstovima Danasa, Nove.rs i N1, kao i delovi emisija Dobar, loš, zao i Mentalno razgibavanje. Intervju Jove Bakića za portal Nova.rs "Nepomenik će morati da sluša, trpi i plače jer protiv njega imaju mnogo materijala“, ostavljen je za kraj. "Svi koji su objavili i izrekli ove laži i uvrede i dalje su na slobodi“, poslednja je rečenica u spotu koji je emitovan na TV Pink. Ima ngde spot, da mi neko udeli, da mogu da se sablažnjavam, a da sam ga ipak odgledao?
Mel Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 Da se krstis i levom i desnom. Stvarno ovi njegovi sto glasaju za njega, kad bi moglo linijom Morave da se odelimo i svako nek predje na svoju stranu. On zagledan u svetle zrake sunca...
dvb-t manijak Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 2 hours ago, Mel said: ... kad bi moglo linijom Morave da se odelimo i svako nek predje na svoju stranu. ... A koja je koja strana Morave, pitam za druga?
Recommended Posts