October 6, 20222 yr 16 minutes ago, Frank Pembleton said: Ona je "na pozajmljenom vremenu" bila već dugo. Naravno svi smo mislili da je pobedila... ... Shiit has hit the fan ja sam neshto uverena da sam je pre mesec (mozda ipak dva) slushala na radiju, taksisti su iz nekog razloga bash voleli taj program...
October 6, 20222 yr Au Došla je Dejana Milović Buha kao zamena, ali Dragan je bio optimističan prošle nedelje...
October 6, 20222 yr 20 minutes ago, gospa buba said: ja sam neshto uverena da sam je pre mesec (mozda ipak dva) slushala na radiju, taksisti su iz nekog razloga bash voleli taj program... Od jutarnjih programa, taj i jeste najbolji. Ili ima tu vezu sa ranijim vremenom, ne znam ni sam
October 6, 20222 yr 25 minutes ago, Lezilebovich said: Od jutarnjih programa, taj i jeste najbolji. Ili ima tu vezu sa ranijim vremenom, ne znam ni sam I meni je najbolji. Mozda mogu objektivno reci jer nemam taj "teret" ranijeg vremena
October 6, 20222 yr O jbte, baš mi žao žene. Videh neki “borila se sa dijabetesom” naslov ali nisam ni skapirao dok nisam pročitao ovde. edit: Čekajte, nije umrla od dijabetesa? Edited October 6, 20222 yr by mraki
October 7, 20222 yr Ko je bre ovaj lik, negde sam ga već video? Edit: Džon Bosnić Edited October 7, 20222 yr by mraki
October 8, 20222 yr https://nsuzivo.rs/naslovna-vest/jkp-parking-servis-postavio-185-drzaca-na-preko-200-lokacija-u-novom-sadu#
October 11, 20222 yr Možda mu je na jednoj sat, a na drugoj merač pritiska, uz ovakve nastupe, realno mu je potreban
October 11, 20222 yr 2 hours ago, Profesionalac said: Možda mu je na jednoj sat, a na drugoj merač pritiska, uz ovakve nastupe, realno mu je potreban drugi je štoperica za ona 4 minuta.