mraki Posted October 1, 2022 Posted October 1, 2022 58 minutes ago, 3opge said: USTAŠA PLENKOVIĆ NE JEDE BOMBONE I KIFLE Jede samo medveđe i krvavo majmunsko meso, jer samo to priliči odraslim ustašama! WTF?
fusion_ Posted October 1, 2022 Posted October 1, 2022 Bolesno.Stvarno je nenormalno da ovakve stvari prolaze nekažnjeno samo u Srbiji. Bukvalno nigde u svetu nema ovakvih medija kao kod nas. Mi smo medijska crna rupa. 3
Sara Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 (edited) Jel to 100% da nigde u svetu toga nema? Ja sam skoro u nekoj raspravi (bez ikakvog znanja) tvrdila da su tabloidi svuda isti i da ih treba ignorisati Posto ih ja ignorisem. Definitivno treba uvesti zakone koji bi pisanje bljuvotina ucunile neisplativim, toliko neisplativim da se novine ugase, a vlasnici i urednici zavrse u Zabeli. Edit: Kakvi su tabloidi u Hrvatskoj? Edited October 2, 2022 by Sara
fusion_ Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 Ispravka, u koliko toliko civilizovanim svetu. Stvarno nisam naišao na hrvatski, bosanski ili neki zapadni tabloid sa ovako jezivim naslovima kao na Alo i Informeru.Naravno tabloid je tabloid svuda u svetu ali u Srbiji je definitivno pređena granica zdravog razuma. 3
DrIlic Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 Sad ne znam NY Post ili The Sun i zapadnjacki tabloidi kakvi su, ali tipa NYP sa Page Six ume da bude poprilicno bolestan. 1
*edited by mod Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 21 hours ago, 3opge said: USTAŠA PLENKOVIĆ NE JEDE BOMBONE I KIFLE Jede samo medveđe i krvavo majmunsko meso, jer samo to priliči odraslim ustašama! A Informer ne veruje. Bukvalno su ih nadmašili.
James Marshall Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 Pa valjda jede meso srpske djece, kakav je to ustaša nikakav 1
msv Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 40 minutes ago, James Marshall said: Pa valjda jede meso srpske djece, kakav je to ustaša nikakav Odrasli, prešao sa dece na medvede
Aleksija Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 (edited) ovako smo se mi vredjali kad smo bili deca, neko kaze "ti jedes pitu od crva sa slinama", a onaj drugi odgovori "a ti jedes blato sa muvama"... Edited October 2, 2022 by Aleksija 2 1
fusion_ Posted October 4, 2022 Posted October 4, 2022 "...nosiljku u kojoj je bila beba tek rođena baba..."???
fusion_ Posted October 6, 2022 Posted October 6, 2022 Kaže Informer :Izuzeće od sankcija Mađarske i Bugarske, članica EU (!?!), obrazloženo je “teškom ekonomskom situacijom” u kojoj se te zemlje nalaze. A Srbija, kao, nije u teškoj ekonomskoj situaciji?!?Ovo je najstrašnije licemerje!Napredak, dosad se nije govorilo o teškoj ekonomskoj situaciji u Srbiji, sve je bilo super
Recommended Posts