September 29, 20222 yr Blic je komercijala koja se prilagođava većini. Iz iste kuće dolazi i npr mnogo ozbiljniji NIN.Ne znam kakva je sada situacija, ali znam da je pre godinu-dve Blic imao različite vesti ako se sajtu pristupa iz Srbije i okruženja (prorežimske) i ako se pristupa iz zapadnih država (oštra kritika vlasti).
September 29, 20222 yr 1 hour ago, fusion_ said: Blic je komercijala koja se prilagođava većini. Iz iste kuće dolazi i npr mnogo ozbiljniji NIN. Ceniš da većina nema ništa protiv da silovatelj ima svoj Happy Hour u medijima? Nema tu prilagođavanja kada su za vlast bitne teme. Neće baš gaziti opoziciju kao Kurir i Informer (doduše tome služi Alo) ali neće ni da bodu vlast sem za one koji su baš pušteni niz vodu.
September 29, 20222 yr 1 hour ago, fusion_ said: Blic je komercijala koja se prilagođava većini. Iz iste kuće dolazi i npr mnogo ozbiljniji NIN. Ne znam kakva je sada situacija, ali znam da je pre godinu-dve Blic imao različite vesti ako se sajtu pristupa iz Srbije i okruženja (prorežimske) i ako se pristupa iz zapadnih država (oštra kritika vlasti). Nisu bile različite vesti, nego je bio i odeljak Nin Nema više toga
September 29, 20222 yr 3 minutes ago, *edited by mod said: Ceniš da većina nema ništa protiv da silovatelj ima svoj Happy Hour u medijima? Nema tu prilagođavanja kada su za vlast bitne teme. Neće baš gaziti opoziciju kao Kurir i Informer (doduše tome služi Alo) ali neće ni da bodu vlast sem za one koji su baš pušteni niz vodu. Alo nije Ringierov, prodali su ga SNS-u
September 29, 20222 yr Ceniš da većina nema ništa protiv da silovatelj ima svoj Happy Hour u medijima? Nažalost očigledno da mnogi nemaju ništa protiv, sudeći prema klikovima na tu vest. Kao što nemaju ništa protiv prostitucije i kriminala kao glavnih tema u jutarnjim programima i sl. Nisu bile različite vesti, nego je bio i odeljak Nin Nema više togaMoguće. Ne znam kom odeljku su vesti pripadale, ali znam da su odmah na početnoj stranici vesti bile različite.
September 29, 20222 yr nemojte me drzati za rec, ali mislim da NIN nema veze sa ringispilom vec dosta dugo. Edited September 29, 20222 yr by foto
September 29, 20222 yr Quote E-mail: [email protected] https://www.nin.co.rs/pages/redaction.php?id=3
September 30, 20222 yr Izgleda da su se ipak malo uplašili reakcije naroda, naravno tu je država da priskoči u pomoć…
September 30, 20222 yr Znao sam da zivimo u govnima, ali nisam bas znao da i Masnokosi i ovaj debil imaju takvu moc da nateraju policiju i tuzilastvo da reaguju na njihov mig.
October 1, 20222 yr to.je najgora stvar. ko zna.kakav olosh je stvarni vlasnik srbije, a mi.se lozimo neshto sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
October 1, 20222 yr USTAŠA PLENKOVIĆ NE JEDE BOMBONE I KIFLE Jede samo medveđe i krvavo majmunsko meso, jer samo to priliči odraslim ustašama!
October 1, 20222 yr ustaški mediji pod dirigentskom palicom poglavnika Plenkovića navrzli su se na njega kao muve na - > med