Jump to content
IGNORED

Mediji u Srbiji

bergasa19

Recommended Posts

Posted

Blic je komercijala koja se prilagođava većini. Iz iste kuće dolazi i npr mnogo ozbiljniji NIN.

Ne znam kakva je sada situacija, ali znam da je pre godinu-dve Blic imao različite vesti ako se sajtu pristupa iz Srbije i okruženja (prorežimske) i ako se pristupa iz zapadnih država (oštra kritika vlasti).

• +1 1
Posted

Ma Blic je isto zlo, ali mislim da su Informer i Kurir dosta bitniji AV.

• +1 1
  • -1 1
Posted
1 hour ago, fusion_ said:

Blic je komercijala koja se prilagođava većini. Iz iste kuće dolazi i npr mnogo ozbiljniji NIN.

Ceniš da većina nema ništa protiv da silovatelj ima svoj Happy Hour u medijima? Nema tu prilagođavanja kada su za vlast bitne teme. Neće baš gaziti opoziciju kao Kurir i Informer (doduše tome služi Alo) ali neće ni da bodu vlast sem za one koji su baš pušteni niz vodu.

• +1 1
Posted
1 hour ago, fusion_ said:

Ne znam kakva je sada situacija, ali znam da je pre godinu-dve Blic imao različite vesti ako se sajtu pristupa iz Srbije i okruženja (prorežimske) i ako se pristupa iz zapadnih država (oštra kritika vlasti).

Nisu bile različite vesti, nego je bio i odeljak Nin

Nema više toga

Posted
3 minutes ago, *edited by mod said:

Ceniš da većina nema ništa protiv da silovatelj ima svoj Happy Hour u medijima? Nema tu prilagođavanja kada su za vlast bitne teme. Neće baš gaziti opoziciju kao Kurir i Informer (doduše tome služi Alo) ali neće ni da bodu vlast sem za one koji su baš pušteni niz vodu.

Alo nije Ringierov, prodali su ga SNS-u

• +1 1
Posted
Ceniš da većina nema ništa protiv da silovatelj ima svoj Happy Hour u medijima?

Nažalost očigledno da mnogi nemaju ništa protiv, sudeći prema klikovima na tu vest. Kao što nemaju ništa protiv prostitucije i kriminala kao glavnih tema u jutarnjim programima i sl.

Nisu bile različite vesti, nego je bio i odeljak Nin
Nema više toga
Moguće. Ne znam kom odeljku su vesti pripadale, ali znam da su odmah na početnoj stranici vesti bile različite.

• +1 1
Posted (edited)

nemojte me drzati za rec, ali mislim da NIN nema veze sa ringispilom vec dosta dugo.

Edited by foto
Posted

Izgleda da su se ipak malo uplašili reakcije naroda, naravno tu je država da priskoči u pomoć…

Fd6EHD2WQAQgcMF?format=jpg&name=medium

Posted

Znao sam da zivimo u govnima, ali nisam bas znao da i Masnokosi i ovaj debil imaju takvu moc da nateraju policiju i tuzilastvo da reaguju na njihov mig. 

Posted

to.je najgora stvar. ko zna.kakav olosh je stvarni vlasnik srbije, a mi.se lozimo neshto :unsure:

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

• +1 7
  • Tužno 1
Posted

ustaški mediji pod dirigentskom palicom poglavnika Plenkovića navrzli su se na njega kao muve na - > med

:piggy: