Jump to content
IGNORED

Mediji u Srbiji

bergasa19

Recommended Posts

Posted

Ne kapiram, jel ovo konkurs za dodeljivanje jedne preostale nacionalne frekvence. ili totalno novi konkurs za sve? 

Posted (edited)

Nov konkurs za sve 4 frekvencije

Na Ilićevom spisku nedostaje Hepi

Da se dodeljuje i ona 5. frekvencija situacija bi bila jednostavna. Jer realno stanje stoji ovako (po vlasničkoj strukturi)

1. N1&Nova

2. Pink&Vesti

3. Prva&B92

4. K1&Tanjug

5. Blic ili Una

Edited by Spirit
  • Hvala 1
Posted

Postoji li neka mogućnost da u poslednjem trenutku odluče da dodele i 5. frekvenciju?
Znam da bi za to bila potrebna posebna procedura ali poznavajući ih rekao bih da je sve moguće.

Posted

Do kada je prijava i do kada je rok za dodelu?

Posted

Mislim da postojeći korisnici nacionalnih frekvemcija zapravo ne moraju da se "prijavljuju" njima se valjda automatski produžava, ako se ne izjasne da neće....

....shiit has hit the fan.

Posted (edited)

Ne, ovog puta dozvola se ne obavlja automatski. Prvi put dozvole su dodeljene 2006 na 8 godina, narednih 8 (2014-2022) može obnova bez konkursa. Sad mora sve od nule. Što se 5. frekvencije tiče, kao i sam konkurs i ovo je politička odluka. Za sada REM je u fazonu "možda i dodelimo". Videćemo

Edited by Spirit
  • Hvala 1
Posted

Jel su se uopste prijavili Prva, B92, Hepi?

Izgleda da su K1 i Blic odustali od prijave.

Posted

U čemu je stvar sa ovim info kanalima koji su se prijavili (N1, Vesti, Tanjug) ako ima ona stavka da kanal treba da nudi raznovrstan program (dečji, obrazovni, zabavni, informativni itd)? Očigledno prijava samo radi reda.

Posted

Ja tipujem da ce Nova upasti.

Posted

Trka za nacionalne frkevencije mora da bude poznata do 4. avgusta, kada ističu postojeće dozvole.

Znaci za oko mesec dana ce se sve znati ili bi trebalo da se zna.

Posted (edited)

Cela lista:

1. Pink
2. Vesti TV
3. Nova S
4. N1
5. K1
6. Tanjug
7. Una TV
8. Prva
9. B92
10. Kopernikus
11. Happy
12. Kurir TV
13. TV 2 
14. BK

I sta mislite/znate ko ce od ponudjenih da dobije frekvenciju?

Edited by DrIlic
Posted

Koliko je frekvencija u igri da se deli?

....shiit has hit the fan.

Posted

Koliko su danas stvarno bitne nac frekvencije, i koliko bi jedna za Novu/N1 mogla da promeni nešto?