Frank Pembleton Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 Braća Kusovac su se baš angažovala po mrežama oko odbrane Cetinja od aneksije... ... Shiit has hit the fan
svashtabezneshto Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 ček, kusovac, ovaj kusovac branilac balkana od velikosrpske agresije, pravi televiziju sa dodikovim sinom? jel sam dobro razumela ili sam nešto prespojiča skroz?
Frank Pembleton Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 ček, kusovac, ovaj kusovac branilac balkana od velikosrpske agresije, pravi televiziju sa dodikovim sinom? jel sam dobro razumela ili sam nešto prespojiča skroz?Ima ih dvojica [emoji12]... Shiit has hit the fan
svashtabezneshto Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 srđan (bio neki medijski savetnik đukanoviću) i zoran?
vememah Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 6 minutes ago, svashtabezneshto said: srđan (bio neki medijski savetnik đukanoviću) I glodur režimske Pobjede. 1
gospa buba Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 koji je bio na b92 radiju?sent from novi mnogo jak bubamoto.
kud u maglu Simoviću Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 srđan, zoran ima masnu fleku na sakou i radio je za strane tv stanice
DrIlic Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 Jel ce taj Uno tv da bude news kanal ili kolazna tv po fazonu prerano upokojene NoveRS (ne Nove S).
kud u maglu Simoviću Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 (edited) to će se znati tek kada se bude video pobednik u duelu trusta mozgova kusovac vs. jocić sirova snaga protiv minhenske škole Edited September 5, 2021 by kud u maglu Simoviću 3
Frank Pembleton Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 Verovatno news sa primesama zabave ili obrnuto...No videćemo... ... Shiit has hit the fan
DrIlic Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 Ako se Jocic pita bice to onda ko RTL, Sat1, Pro7.... Zabava sa nesto malo informative.
kud u maglu Simoviću Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 (edited) bojim se da će u ovom slučaju da se pita onaj koji daje lovu. pametni će da uguraju svoje produkcije da pumpaju program i isisavaju keš i to će da šljaka dok bude love, pošto će biti drama i za vodu da se prihoduje Edited September 5, 2021 by kud u maglu Simoviću
Recommended Posts