gospa buba Posted August 17, 2021 Posted August 17, 2021 pa kako shto, ne moze da bruka vladu sent from novi mnogo jak bubamoto.
James Marshall Posted August 17, 2021 Posted August 17, 2021 Onu čiji ministar i Šef™ to rade u direktnim prenosima?
gospa buba Posted August 17, 2021 Posted August 17, 2021 pa da. ne moze.sent from novi mnogo jak bubamoto.
villiem Posted August 17, 2021 Posted August 17, 2021 7 hours ago, mraki said: Što ne bi mogao? Neki dan ga je naceo Petricic, ovo je ista poruka - niste ono sto slikate o sebi, pazljivije cemo se citati. Tabloidi na dnevnoj bazi pisu sve i svasta, sef nece dati da na toj mrezi divljaju kao na papiru. Nema to veze sa konferencijama i uzurpacijom svih institucija jer su to preko prihvatili, tamo kad ode ne vadi slike, tamo je smeran. Tabloidi su dobili materijal da ga stampaju kad je kriza, pa se tw stiti unapred. Za rts je sramota ali oni nisu bili cilj ove akcije. Neko preko registrovao sta se sve pojavilo u zadnjih nekoliko meseci i dokle to ide. 2
levi Posted August 18, 2021 Posted August 18, 2021 Quote RTS: Odluka Tvitera je neutemeljena i politička, nećemo objavljivati tamo dok se ne promeni Radio-televizija Srbije neće se oglašavati na društvenoj mreži Tviter na nalozima koji su obeleženi bilo kakvom oznakom iza koje RTS ne stoji niti ju je izabrao prilikom registracije naloga. za to vreme Informer i Kurir twituju sve u 16 3
omiljeni Posted August 20, 2021 Posted August 20, 2021 Da li je twiter to rezervisao samo za medijske kuće ili će biti i za fizička lica? Što ne bi Noks Đoković imao tu oznaku? Svi ti sastanci sa Vulinom i namešteni konkursi su ipak valjda neki oblik saradnje sa Vladom. Ili Krlo i Bica Struja, pa Bizon i ostali? 2
Malvo Posted August 22, 2021 Posted August 22, 2021 Ovo je jedan od najbizarnijih tekstova koji sam procitao u zadnje vreme. Izletelo mi na telefonu, krenem da citam i na kraju WTF. "Naslov": Slobodan mesecima ne zna otkud njegov sin mrtav ispod Gazele: Na sve to, još dokazuje mladićevu smrt Ostatak ne tako kratkog teksta: Otac ne moze da pronadje upravnicu zgrade, ne uspeva da odjavi clana domacinstva Infostanu, peripetije oko toga Poslednji, kratak pasus: Mladic pronadjen mrtav ispod mosta, ne zna se kako ni zasto
kud u maglu Simoviću Posted August 22, 2021 Posted August 22, 2021 najposećeniji tradicionalni medijski sajtovi u srbiji 6. blic 8. kurir 11. b92 17. nova s 18. n1 od ovih netradicionalnih 2. youtube 3. facebook 4. instagram 10. twiter
Svarog Posted August 22, 2021 Posted August 22, 2021 (edited) Gde je cela lista? Edit: našao ovo - https://brisbanedigital.rs/najposeceniji-sajtovi-u-srbiji-2020/ Edited August 22, 2021 by Svarog
kud u maglu Simoviću Posted August 22, 2021 Posted August 22, 2021 5 minutes ago, Svarog said: Gde je cela lista? Edit: našao ovo - https://brisbanedigital.rs/najposeceniji-sajtovi-u-srbiji-2020/ ova odakle sam ja preneo je malo drugačija sa reddita je 1
msv Posted August 22, 2021 Posted August 22, 2021 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: ova odakle sam ja preneo je malo drugačija sa reddita je Bar godinu dana razlike
copkillah Posted August 22, 2021 Posted August 22, 2021 1 Google.com 2 Youtube.com 3 Facebook.com 4 Google.rs 5 Kupujemprodajem.com 6 Wikipedia.org 7 Blic.rs 8 Bongacams.com 9 Kurir.rs 10 B92.net 11 Instagram.com 12 Yahoo.com 13 Gazetaexpress.com 14 Polovniautomobili.com 15 Oglasi.rs 16 Live.com 17 Halooglasi.com 18 Nova.rs 19 Rgz.gov.rs 20 Reddit.com 21 N1info.com 22 Force.com 23 Amazon.com 24 Nekretnine.rs 25 Gjirafa.com 42. Twitter.com Ovo je top 25 prema Alexi, boldovao sam interesantne rezultate, uz pozdrav pomenutoj kompaniji koja ne otuđuje našu južnu pokrajinu 19 - Srbi izgleda više vole katastar nego što su to spremni da priznaju Šta je Force.com, nešto što developeri masovno koriste? Amazon je iznad Aliexpressa otkako su cene poštarina postale sumanute.
Recommended Posts