Jump to content
IGNORED

Mediji u Srbiji

bergasa19

Recommended Posts

Posted

Koliko sam video, Vesti AJB prenosi tv Novi Pazar, koja isto ide preko kablovske a i vidi se u pola Srbije zemaljski. (ajde nije ½ ali  jeste)

Posted

Da, ima TV kanala koji ih reemituju. U Hrvatskoj nacionalni kanal SportskaTV skoro ceo dan reemituje AJB. U Sarajevu AJB se emituje zemaljski.

Posted

Ne vredi gledati AJB kao zasebni medij, oni su deo AJ i kao takvi su kap u moru, njihovih godišnjih izveštaja i eksel tabela.
Naravno, produkciono oni i dalje imaju veliki kvalitet i pokušavaju da održe nivo.
Svakako da i njih pogađaju opšta kresanja budžeta i ljudstva...
Ali besmisleno je poređenje sa N1. Iz više razloga.

.... Shiit has hit the fan!

Posted

Da li ste znali da kada Blicu pristupate iz inostranstva imate i izvesnu sekciju Premium sa članicma kritičkim prema vlasti, a kada pristupate iz Srbije ne samo da te sekcije nema, već i linkovi prema člancima iz te sekcije ne rade.

Npr. ova vest je na linku https://www.blic.rs/premium/za-devet-godina-tvoje-vlasti-srbija-je-ostala-bez-skoro-900000-ljudi-srecan-rodendan/2y21hxt?fbclid=IwAR1X6eXWPOoLKWVdYYK95fgwl17kQDEJUEOWO4gUoitIUMxP4kp6p-V1Sxs , ali morate da koristite neki strani VPN (ja koristio americki) da bi je videli.

https://photos.app.goo.gl/VgjVL2TMo1hTQyvM6

Posted (edited)

"Blic Premium" postoji tačno godinu dana i namenjen je samo za inostranstvo

Edited by bezimen_va
Posted
3 minutes ago, bezimen_va said:

"Blic Premium" postoji tačno godinu dana i namenjen je samo za inostranstvo

Pa dobro, ja sam sad otkrio, nego nije li zanimljivo kako je totalno drugaciji profil vesti i kako su kriticne prema vucicu. I kako se ne moze videti ni neki sneak-peak sa pay-wallom/obavestenjem kad se na vest ode iz srbije.... Samo te preusmere na home stranicu gde je SNSland...

Posted

Pričali smo o ovome pre mesec-dva

• +1 1
Posted

On 22.2.2021. at 18:02, gospa buba said:

bojana lekic je devedesetih bila apsolutna zvezda, s pravom.

shta ona sad radi? zna neko?

sent from bubamoto

Intervju od pre nekoliko dana

Posted
Prijavu je podnela Branka Đukić koja je bila dugogodišnja direktorka novinske agencije i koja, kako je pisalo Udruženje novinara Srbije (UNS) nije uspela da se dogovori sa novim vlasnicima žiga i imovinskih prava Tanjuga o buduđem angažmanu.

Agencija je odlučila da su ispunjeni uslovi za brisanje registra i usvojila prijavu.

.... Shiit has hit the fan!

Posted (edited)
On 8.3.2021. at 13:36, Spooky said:

Pa dobro, ja sam sad otkrio, nego nije li zanimljivo kako je totalno drugaciji profil vesti i kako su kriticne prema vucicu. I kako se ne moze videti ni neki sneak-peak sa pay-wallom/obavestenjem kad se na vest ode iz srbije.... Samo te preusmere na home stranicu gde je SNSland...

e nek si mi rekao, ja taman mislila pojavljuju se tu i tamo neki razumni clanci na blic sajtu... kad ono..:dry:

Edited by lostfanforever
Posted

Da, kad sajtu Blica pristupaš iz inostranstva imaju čak i odeljak "NIN" sa njihovim tekstovima.

Posted

Jovana Joksimović novi glodur Tanjuga

• Haha 6