Filozof manijak Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 Meni je isto zanimljivo kad se lagano demontira lažni mit o najbojjoj organizaciji vakcinisanja u vascelom Univerzumu. A još mi je zanimljivije da posmatram reakcije ekipice na vlasti
Frank Pembleton Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 Neće biti tog "razmontiravanja", jer onome kome si u startu mogao da prodaš da je "organizacija vakcinisanja najbolja na svetu", tome džaba bilo kakvi argumenti da baš i nije tako. .... Shiit has hit the fan!
JozoMujica Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 Kako novinari Blica zamisljaju katalizator: Više od 100.000 vozila od 5. jula NEĆE MOĆI DA PROĐE TEHNIČKI: Evo kolike su cene katalizatora i zašto su na meti lopova! 3
Frank Pembleton Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Govnari iz Nova.rs.... Shiit has hit the fan!
Mil@n Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Ako mi nešto ide na qrac to je ovo lešinarenje ožalošćenih zarad publiciteta.Sumnjam da ću zaustaviti svet ali ovog momenta nova s app odlazi iz telefona. Sent from my EVR-L29 using Tapatalk 3 1
arkonada Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 To je kada hoćeš da budeš veći kurir od kurira i ostalih govana, samo što njih ne čita publika koja čita ovo đubre
fusion_ Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Opet autor dotični Pero Jovović [emoji1787] Pa za njim Informer žudi.Taj portal je svakako obično smeće, tj. otpad sa N1. Sve što ne može proći standarde N1 oni trpaju na Novu.rs
Блок_64 Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 On 20.2.2021. at 18:31, Mil@n said: Ako mi nešto ide na qrac to je ovo lešinarenje ožalošćenih zarad publiciteta. Sumnjam da ću zaustaviti svet ali ovog momenta nova s app odlazi iz telefona. Sent from my EVR-L29 using Tapatalk Siguran sam da ce ta nova s tv jednog dana da u svoj program uvrsti i neki rijaliti.
fusion_ Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Sreća u nesreći je što nemaju nacionalnu frekvenciju pa ne jure gledanost nekim komercijalnim sadržajima. Dovoljno je pogledati ostale kanale iz Nova grupacije i jasno je na šta bi taj kanal ličio... Grand emisije i turske sapunice.
Jumanji Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 Inace bila juce vest, ne znam da li je ovde negde podeljena, da je REM stavio pod specijalan nadzor N1, Novu i Aldzaziru.Hehe, razbucati ta bagru prvom prilikom.
fusion_ Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 Po kom osnovu REM uopšte ima nadležnost da kontroliše ta tri kanala kad su dva registrovana u Luksemburgu, a jedan u BiH?
msv Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 Al Džaziru dodali bezveze, da ne bude providno Može i tamo da se čuje kritikaTM, ali je gledanost 0.
msv Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 1 minute ago, fusion_ said: Po kom osnovu REM uopšte ima nadležnost da kontroliše ta tri kanala kad su dva registrovana u Luksemburgu, a jedan u BiH? Nema nadležnost... Drukaju ih luksemburškoj agenciji.
fusion_ Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 Al Džaziru dodali bezveze, da ne bude providno [emoji3] Može i tamo da se čuje kritikaTM, ali je gledanost 0.Za to je zaslužan i SBB koji se zalaže za slobodu medija[emoji769] a gurnuo Al Jazeeru na kraj liste među strane kanale i to u SD rezoluciji, da slučajno N1 ne izgubi ni promil gledanosti i da lakše prođe priča da su oni jedini slobodni[emoji769] . Ali zato režimska glasila poput Super sat i Pink Vesti su na jakim pozicijama.
msv Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 AJB je sama sebi suzila potencijal time što nemaju pojedinačne vesti za svaku od zemalja. Ljude prosto ne zanimaju vesti iz Hrvatske i BiH u toj meri.
Recommended Posts