Jump to content
IGNORED

Mediji u Srbiji

bergasa19

Recommended Posts

Posted

Meni je isto zanimljivo kad se lagano demontira lažni mit o najbojjoj organizaciji vakcinisanja u vascelom Univerzumu.

A još mi je zanimljivije da posmatram reakcije ekipice na vlasti

Posted

Neće biti tog "razmontiravanja", jer onome kome si u startu mogao da prodaš da je "organizacija vakcinisanja najbolja na svetu", tome džaba bilo kakvi argumenti da baš i nije tako.

.... Shiit has hit the fan!

Posted

Kako novinari Blica zamisljaju katalizator:

Više od 100.000 vozila od 5. jula NEĆE MOĆI DA PROĐE TEHNIČKI: Evo kolike su cene katalizatora i zašto su na meti lopova!

DeepinScreenshot_select-area_20210217085

• Haha 3
Posted

Govnari iz Nova.rs

IMG_20210220_181821.jpg

.... Shiit has hit the fan!

Posted

Ako mi nešto ide na qrac to je ovo lešinarenje ožalošćenih zarad publiciteta.

Sumnjam da ću zaustaviti svet ali ovog momenta nova s app odlazi iz telefona.

Sent from my EVR-L29 using Tapatalk

• +1 3
  • Hvala 1
Posted

To je kada hoćeš da budeš veći kurir od kurira i ostalih govana, samo što njih ne čita publika koja čita ovo đubre

Posted

Opet autor dotični Pero Jovović [emoji1787] Pa za njim Informer žudi.
Taj portal je svakako obično smeće, tj. otpad sa N1. Sve što ne može proći standarde N1 oni trpaju na Novu.rs

Posted
On 20.2.2021. at 18:31, Mil@n said:

Ako mi nešto ide na qrac to je ovo lešinarenje ožalošćenih zarad publiciteta.

Sumnjam da ću zaustaviti svet ali ovog momenta nova s app odlazi iz telefona.

Sent from my EVR-L29 using Tapatalk

Siguran sam da ce ta nova s tv jednog dana da u svoj program uvrsti i neki rijaliti.

Posted

Sreća u nesreći je što nemaju nacionalnu frekvenciju pa ne jure gledanost nekim komercijalnim sadržajima. Dovoljno je pogledati ostale kanale iz Nova grupacije i jasno je na šta bi taj kanal ličio... Grand emisije i turske sapunice.

Posted

Inace bila juce vest, ne znam da li je ovde negde podeljena, da je REM stavio pod specijalan nadzor N1, Novu i Aldzaziru.
Hehe, razbucati ta bagru prvom prilikom.

Posted

Po kom osnovu REM uopšte ima nadležnost da kontroliše ta tri kanala kad su dva registrovana u Luksemburgu, a jedan u BiH?

Posted

Al Džaziru dodali bezveze, da ne bude providno :D

Može i tamo da se čuje kritikaTM, ali je gledanost 0.

Posted
1 minute ago, fusion_ said:

Po kom osnovu REM uopšte ima nadležnost da kontroliše ta tri kanala kad su dva registrovana u Luksemburgu, a jedan u BiH?

Nema nadležnost... Drukaju ih luksemburškoj agenciji.

Posted
Al Džaziru dodali bezveze, da ne bude providno [emoji3]
Može i tamo da se čuje kritikaTM, ali je gledanost 0.
Za to je zaslužan i SBB koji se zalaže za slobodu medija[emoji769] a gurnuo Al Jazeeru na kraj liste među strane kanale i to u SD rezoluciji, da slučajno N1 ne izgubi ni promil gledanosti i da lakše prođe priča da su oni jedini slobodni[emoji769] . Ali zato režimska glasila poput Super sat i Pink Vesti su na jakim pozicijama.

Posted

AJB je sama sebi suzila potencijal time što nemaju pojedinačne vesti za svaku od zemalja. Ljude prosto ne zanimaju vesti iz Hrvatske i BiH u toj meri.