February 17, 20214 yr Meni je isto zanimljivo kad se lagano demontira lažni mit o najbojjoj organizaciji vakcinisanja u vascelom Univerzumu. A još mi je zanimljivije da posmatram reakcije ekipice na vlasti
February 17, 20214 yr Neće biti tog "razmontiravanja", jer onome kome si u startu mogao da prodaš da je "organizacija vakcinisanja najbolja na svetu", tome džaba bilo kakvi argumenti da baš i nije tako. .... Shiit has hit the fan!
February 17, 20214 yr Kako novinari Blica zamisljaju katalizator: Više od 100.000 vozila od 5. jula NEĆE MOĆI DA PROĐE TEHNIČKI: Evo kolike su cene katalizatora i zašto su na meti lopova!
February 20, 20214 yr Ako mi nešto ide na qrac to je ovo lešinarenje ožalošćenih zarad publiciteta.Sumnjam da ću zaustaviti svet ali ovog momenta nova s app odlazi iz telefona. Sent from my EVR-L29 using Tapatalk
February 20, 20214 yr To je kada hoćeš da budeš veći kurir od kurira i ostalih govana, samo što njih ne čita publika koja čita ovo đubre
February 20, 20214 yr Opet autor dotični Pero Jovović [emoji1787] Pa za njim Informer žudi.Taj portal je svakako obično smeće, tj. otpad sa N1. Sve što ne može proći standarde N1 oni trpaju na Novu.rs
February 21, 20214 yr On 20.2.2021. at 18:31, Mil@n said: Ako mi nešto ide na qrac to je ovo lešinarenje ožalošćenih zarad publiciteta. Sumnjam da ću zaustaviti svet ali ovog momenta nova s app odlazi iz telefona. Sent from my EVR-L29 using Tapatalk Siguran sam da ce ta nova s tv jednog dana da u svoj program uvrsti i neki rijaliti.
February 21, 20214 yr Sreća u nesreći je što nemaju nacionalnu frekvenciju pa ne jure gledanost nekim komercijalnim sadržajima. Dovoljno je pogledati ostale kanale iz Nova grupacije i jasno je na šta bi taj kanal ličio... Grand emisije i turske sapunice.
February 26, 20214 yr Inace bila juce vest, ne znam da li je ovde negde podeljena, da je REM stavio pod specijalan nadzor N1, Novu i Aldzaziru.Hehe, razbucati ta bagru prvom prilikom.
February 26, 20214 yr Po kom osnovu REM uopšte ima nadležnost da kontroliše ta tri kanala kad su dva registrovana u Luksemburgu, a jedan u BiH?
February 26, 20214 yr Al Džaziru dodali bezveze, da ne bude providno Može i tamo da se čuje kritikaTM, ali je gledanost 0.
February 26, 20214 yr 1 minute ago, fusion_ said: Po kom osnovu REM uopšte ima nadležnost da kontroliše ta tri kanala kad su dva registrovana u Luksemburgu, a jedan u BiH? Nema nadležnost... Drukaju ih luksemburškoj agenciji.
February 26, 20214 yr Al Džaziru dodali bezveze, da ne bude providno [emoji3] Može i tamo da se čuje kritikaTM, ali je gledanost 0.Za to je zaslužan i SBB koji se zalaže za slobodu medija[emoji769] a gurnuo Al Jazeeru na kraj liste među strane kanale i to u SD rezoluciji, da slučajno N1 ne izgubi ni promil gledanosti i da lakše prođe priča da su oni jedini slobodni[emoji769] . Ali zato režimska glasila poput Super sat i Pink Vesti su na jakim pozicijama.
February 26, 20214 yr AJB je sama sebi suzila potencijal time što nemaju pojedinačne vesti za svaku od zemalja. Ljude prosto ne zanimaju vesti iz Hrvatske i BiH u toj meri.