Jump to content
IGNORED

Mediji u Srbiji

bergasa19

Recommended Posts

Posted
Marketing Team Arena sport je dobio
Pa to je isto telekom...

...shiit has hit the fan...

Posted

Ma daj, ko muze pare odatle, bata Andrej? Sumljamtm da idu u budžet... 

Posted

A dobro to sad
Naravno da je taj, i još jedan drugi bata

Posted (edited)

nije u celoj toj prici profit glavna stvar, telekomov paket u kompletu je samo da bi se lupala kontra sbb-u.

a sad ako moze da se lapi malo super ali ceo projekat je minus najstrasnijem...

p.s.

pravda za krloa ! i glupi treba da jedu!

Edited by jorma shparga
Posted

ja čuo da telekom srbije kupuje telenor. jel to bajata vest? 

Posted

Telenor je prodat pre godinu dana. Nema nikakve logike, a teško da bi im to bilo dozvoljeno čak i u ovoj zemlji.

Posted

Čak i u Srbiji to ne može proći nikako

Posted

a dokle je uopšte došla tema prodaje telekoma. da li su sve skorašnje akvizicije, ne samo, kontra sbb već i uvećanje kapitala?

Posted

Kupovina Kopernikusa nikako ne moze rezultovati uvecanjem kapitala. I pored svih vratolomija pri alociranju kupoprodajne cene, Telekom ima oko pola milijarde evra Gudvila u bilansima. Naravno, vecina se odnosi na Telekom Srpske i Kopernikus.

Posted

Mislim da ovima još uvek nije "dogorelo " da prodaju Telekom, mislim da im se za sada više isplati da rupe popunjavaju drugim vratolomijama, a da iz telekoma sisaju pare na privatne račune...

...shiit has hit the fan...

Posted

pa nije li ovo sirenje telekoma, odnosno povecanje broja korisnika, sminkanje pred prodaju? a medijska kontrola dodje kao bonus?

Posted (edited)

Ne baš, medijska kontrola je bila primarna.

Cena nikako ne opravdava dobijeno.

Edited by mraki
Posted

pa majku mu, zar ne bi bilo jeftinije izmisliti im neki grozan prekrsaj, promeniti zakon ili sta god, nego da telekom razvlaci opticke kablove po srbistanu, e ne bi li sjebali tv koja ih nervira?